1. Haberler
  2. Oyunlar
  3. EA SPORTS FC 25 Lansman Fragmanı Yayınlandı… Erken Erişim Fırsatı

EA SPORTS FC 25 Lansman Fragmanı Yayınlandı… Erken Erişim Fırsatı

service

EA SPORTS, futbol dünyasındaki en büyük yıldızları bir araya getiren EA SPORTS FC 25 Ultimate Edition için lansman fragmanı yayınladı. Fragmanda, Jude Bellingham, Aitana Bonmatí, David Beckham, Zinedine Zidane ve Gianluigi Buffon gibi futbol ikonları yer aldı. Hem EA SPORTS FC 25 hem de EA SPORTS FC Mobile oyun severlere unutulmaz bir deneyim sunacak.

Ünlü Yıldızlar ve İkonlarla Dolu Lansman

Ballon d’Or Féminin ödüllü Aitana Bonmatí ve Real Madrid’in genç yıldızı Jude Bellingham’ın kapak yıldızları olduğu bu sürümde, futbol dünyasının efsaneleri Beckham, Zidane ve Buffon da fragmanda dikkat çekti. Ayrıca F1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen, Liverpool’un yıldızı Trent Alexander-Arnold ve EA SPORTS FC 25’in soundtrack’inde yer alan ünlü müzik sanatçıları Dave ve Tiakola kampanyaya katılarak projeyi daha da özel kıldılar.

Uncommon Creative Studio tarafından hazırlanan kampanya, zaferin sevincini ve yenilgiden çıkarılan dersleri kutlarken, futbolseverlere her zaman sorulan o klasik soruyu gündeme getiriyor: Kulübünüz için ne yapardınız?

Yeni Rush Deneyimi ve Erken Erişim Fırsatı

EA SPORTS FC 25, oyunculara PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında bir hafta erken erişim sağlayan Ultimate Edition ile yepyeni bir Rush deneyimi sunuyor. 27 Eylül’de Standart Sürüm’ü ile küresel olarak piyasaya sürülecek olan oyun, Nintendo Switch kullanıcılarına da aynı tarihte ulaşacak.

EA SPORTS FC Mobile’da Büyük Güncelleme

EA SPORTS FC Mobile’ın 1. yıl dönümünü kutlayan Yıldönümü Güncellemesi, 24 Eylül’de oyuncularla buluşacak. Bu güncelleme ile yeni bir Kulüp Mücadelesi modu ve futbol dünyasının nabzını tutan Futbol Merkezi özelliği oyuna dahil edilecek. Ayrıca, Jude Bellingham’ın EA SPORTS FC Mobile‘ın yeni yüzü olarak rol alacağı bu sürüm, oyunculara yeni sezon deneyimleri sunacak.

EA SPORTS FC Mobile 24/25 sezon güncellemesinin heyecan verici detaylarını ve güncellemelerini Instagram gibi sosyal medya platformlarında duyuran Jude Bellingham, FC 25’in kapak yıldızı olarak rolünü genişletti.

EA SPORTS FC 25 Lansman Fragmanı Yayınlandı… Erken Erişim Fırsatı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.