1. Haberler
  2. Oyunlar
  3. EA SPORTS FC 25: Gerçekçi Futbol Deneyimi Taraftarlarla Buluşuyor

EA SPORTS FC 25: Gerçekçi Futbol Deneyimi Taraftarlarla Buluşuyor

featured
service

EA SPORTS, futbol dünyasına damgasını vuran yeni oyunuyla taraftarları büyülemeye hazırlanıyor. EA SPORTS FC 25, futbolseverlere bugüne kadar sunulmuş en otantik futbol deneyimini vaat ederken, yeni çok yıllı özel ortaklıklar ve geliştirilmiş stadyum tasarımları ile dikkat çekiyor.

Electronic Arts, EA SPORTS FC 25 için dünya futbolunun devleriyle gerçekleştirdiği yeni pazarlama ve lisans anlaşmalarını duyurdu. AS Roma ve SSC Napoli gibi iki İtalyan devi ile yapılan özel anlaşmaların yanı sıra, Fenerbahçe, Galatasaray, FK Bodø/Glimt ve Arjantin’in prestijli futbol ligi Liga Profesional de Fútbol (LPF) ile de anlaşmalar sağlandı. Bu ortaklıklar, oyunda yer alan 700’den fazla kulüp ve 30’dan fazla ligi daha da güçlendiriyor.

EA SPORTS FC 25: Gerçekçi Futbol Deneyimi Taraftarlarla Buluşuyor 1

UEFA ve Yeni Lig Formatları Oyunda

Yeni sezona damga vuran bir diğer yenilik ise UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi’nin yeni formatlarının FC 25 Kariyer ve Turnuva modlarına özel olarak eklenmesi oldu. Bu sayede oyuncular, Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonlarını birebir deneyimleme fırsatı bulacaklar. Premier Lig, Bundesliga, Ligue 1 McDonald’s, Serie A Enilive ve CONMEBOL Libertadores gibi üst düzey ligler de oyundaki yerlerini alıyor.

EA SPORTS FC 25: Gerçekçi Futbol Deneyimi Taraftarlarla Buluşuyor 2

Dünyanın En İkonik Stadyumları Artık Oyunda

FC 25’in bir diğer öne çıkan özelliği ise dünya genelindeki 120’den fazla otantik stadyumun oyun içi deneyime eklenmesi. River Plate’in ünlü Mâs Monumental stadyumu, Feyenoord’un De Kuip’i, Sporting CP’nin Estádio José Alvalade’i ve Galatasaray’ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park, oyunda yer alacak önemli stadyumlar arasında. Fenerbahçe’nin Ülker Stadyumu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi de oyundaki yerini alırken, Stade Bollaert-Delelis ve Orange Vélodrome gibi Fransız futbolunun simgeleri de taraftarları bekliyor.

Bu gerçekçi stadyum deneyimi, Real Madrid’in Santiago Bernabéu’su ve Villarreal’in Estadio de la Cerámica’sında yapılan gerçek dünyadaki yeniliklerle daha da güçlendirildi. EA SPORTS, Olympique de Marseille’in Orange Vélodrome stadyumundaki iyileştirmeleri de oyuna yansıtarak, taraftarlara eşsiz bir maç günü atmosferi sunmayı hedefliyor.

Kadın Futboluna Büyük Destek

EA SPORTS FC 25, kadın futbolunu da en gerçekçi haliyle oyuna taşıyor. AS Roma ile yapılan yeni anlaşma sayesinde hem erkek hem de kadın takımları oyunda yer alacak. Ayrıca, Barclays Kadınlar Süper Ligi, Arkema Première Ligue, Ulusal Kadınlar Futbol Ligi ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere en üst düzey kadın futbol ligleri oyuna entegre edildi. Bu yeniliklerle birlikte kadın futbolu, erkek futboluyla aynı seviyede temsil edilerek EA SPORTS’un bu alandaki taahhüdünü bir adım daha ileri taşıyor.

EA SPORTS FC 25: Gerçekçi Futbol Deneyimi Taraftarlarla Buluşuyor 3

Yeni ICON’lar ve Kahramanlar

EA SPORTS FC 25, futbol dünyasının efsanelerini de unutmuyor. Ultimate Team moduna eklenen 21 yeni futbol yıldızı arasında Gareth Bale, Gianluigi Buffon, Nadine Angerer ve Aya Miyama gibi isimler bulunuyor. Eden Hazard, Maicon ve Tim Howard gibi yıldızlar da yeni Kahramanlar arasında yer alırken, oyuna eklenen ICON’lar, oyunculara tarihin en büyük futbolcularıyla oynama fırsatı sunuyor.

EA SPORTS FC Kıdemli Pazarlama Direktörü James Salmon, oyunun futbolseverler için sunduğu eşsiz deneyim hakkında şunları söyledi: “EA SPORTS FC 25 ile gerçeğe en yakın futbol deneyimini oluşturmaya devam ediyoruz. Yeni ve geliştirilmiş stadyumlara ek olarak, sevilen kulüplerle yeni ve devam eden ortaklıklar sayesinde, oyuncuların kendilerini sevdikleri oyuna tamamen kaptırabileceklerini ön görüyoruz.”

EA SPORTS FC 25: Gerçekçi Futbol Deneyimi Taraftarlarla Buluşuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.