1. Haberler
  2. Spor
  3. EA SPORTS FC 25 Çıktı! İşte Yenilikler

EA SPORTS FC 25 Çıktı! İşte Yenilikler

service

Electronic Arts, EA SPORTS FC 25 ile futbolseverleri yepyeni bir oyun deneyimine davet ediyor. PlayStation, Xbox, PC ve Nintendo Switch platformlarında çıkış yapan oyun, “Rush” ve “FC IQ” gibi yeni özellikleriyle taktik ve hızın mükemmel bir uyumunu sunarken, kadın futbolunu ilk kez kariyer moduna taşıyarak bir ilke imza atıyor.

Madrid’den New York’a, Paris’ten Londra’ya uzanan büyük lansman etkinliklerinde Jude Bellingham ve Aitana Bonmatí gibi günümüz futbol yıldızları ile Zinedine Zidane, Ronaldinho ve Didier Drogba gibi efsaneler de yer aldı. 5’e 5 Rush turnuvalarında futbolcular, yaratıcılar ve kültürel ikonlar sahada yeteneklerini sergilerken, Madrid’deki etkinlik, reggaeton sanatçısı J Balvin’in canlı performansıyla unutulmaz bir kapanışa ev sahipliği yaptı.

EA SPORTS FC 25 Çıktı! İşte Yenilikler 1

Rush ile Futbol Hızlanıyor

EA SPORTS FC Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Shepherd, Rush özelliği hakkında yaptığı açıklamada, “Küresel stüdyo ekiplerimizle ve Rush ile şimdiye kadarki en sosyal deneyimimiz de dahil olmak üzere FC 25 ile futbolun yeni tarifinin bir sonraki bölümünü sunma konusundaki tüm çabayla gurur duyuyorum” dedi. Rush, Ultimate Team, Clubs ve Kariyer Modu gibi birçok oyun moduna entegre edilerek 5’e 5 futbol deneyimi sunuyor. Oyuncular, arkadaşlarıyla birlikte hızlı tempolu bu modda yeteneklerini sergilerken, menajerlik kariyerinde gençlik akademisi gelişimini yönetme fırsatını da yakalıyor.

FC IQ ile Oyun Taktikleri Yeniden Tanımlanıyor

FC IQ, oyunun taktiksel temellerini baştan sona elden geçirerek her maçta daha stratejik bir futbol deneyimi sunuyor. Shepherd, bu özellik hakkında “Oyuncular, FC IQ ile taktik, strateji ve özgünlüğün tamamen elden geçirildiğini görecekler” ifadelerini kullanırken, bu özellik sayesinde oyuncuların saha içi karar mekanizmaları ve pozisyon alma becerileri gelişiyor. Gerçek dünya verileriyle desteklenen bu yapay zeka modeli, her takımın oynama şeklini değiştiren daha gerçekçi bir futbol deneyimi vadediyor.

Kadın Futbolu İlk Kez Kariyer Modunda

EA SPORTS FC 25, kadın futbolunu ilk kez kariyer moduna taşıyarak oyunda cinsiyet eşitliğini de ileriye taşıyor. Erkek ve kadın futbolunun birlikte yer aldığı bu mod, futbolseverlere kapsamlı bir kariyer deneyimi sunuyor.

EA SPORTS FC 25 Çıktı! İşte Yenilikler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.