1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Dünya Müzik Gününde Notalar Çankaya’da Yükseldi

Dünya Müzik Gününde Notalar Çankaya’da Yükseldi

featured
service

Çankaya Belediyesi, 21 Haziran Dünya Müzik Gününü Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlediği konserlerle coşkuyla kutladı. Müziğe gönül vermiş amatör sanatçılar, Çankayalılarla buluşarak unutulmaz bir gece yaşattı.

Amatör Sanatçılar Sahne Aldı

Çankaya Belediyesi, müziğe gönül vermiş amatör sanatçıları Dünya Müzik Gününde Çankayalılarla buluşturdu. Çankayalılar, 22 Haziran Cumartesi günü Uğur Mumcu Parkında düzenlenen etkinlikte, yaz akşamı keyfinin yanı sıra sanatçıların performansıyla müzik dolu bir akşam geçirdi. Etkinlik boyunca sahne alan amatör sanatçılar, birbirinden güzel şarkılarla izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Dünya Müzik Gününde Notalar Çankaya'da Yükseldi 1

Müzik Dolu Bir Hafta Sonu

Dünya Müzik Gününü müzik tınıları eşliğinde kutlayan Çankayalılar, DJ performansının yanı sıra Grup Sonat, Grup Naturel ve Grup Nedjima’nın seslendirdiği güzel şarkılar ile hafta sonuna renk kattı. Etkinlikte yer alan gruplar, performanslarıyla büyük beğeni toplarken, parkı dolduran izleyiciler de şarkılara eşlik ederek eğlendi.

Dünya Müzik Gününde Notalar Çankaya’da Yükseldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.