1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. Derya Bedavacı, Sakiler, Haluk Levent Konseri Ne Zaman?

Derya Bedavacı, Sakiler, Haluk Levent Konseri Ne Zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın en çok beklenen müzik etkinliklerinden olan Çim Konserleri, 7 Eylül’de Derya Bedavacı, 8 Eylül’de Sakiler ve 9 Eylül’de Haluk Levent gibi ünlü isimlerin sahne almasıyla müzikseverlere keyif dolu anlar yaşatacak. Derya Bedavacı, Sakiler ve Haluk Levent konseri ne zaman? haberimizde...

featured
service

93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, Derya Bedavacı konseri 7 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşecek. Bu yıl “Teknoloji” temasıyla düzenlenen fuarın en sevilen etkinliklerinden biri olan Çim Konserleri, Derya Bedavacı, Sakiler ve Haluk Levent’in sahne performansıyla renklenecek.

Derya Bedavacı, Sakiler, Haluk Levent Konseri Ne Zaman? 1

Sakiler Konseri Ne Zaman?

Alternatif rock müziğin popüler grubu Sakiler, 8 Eylül 2024 tarihinde 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sahne alacak. Çim Konserleri’nin en heyecanla beklenen performanslarından biri olan konser, müzik tutkunlarını bir araya getirecek. İzmirli müzikseverler, Sakiler’in enerjik sahne şovuyla unutulmaz bir gece geçirecek. Sakiler konseri, rock müzik hayranları için kaçırılmaması gereken bir etkinlik olarak fuarın öne çıkan anlarından biri olacak.

Derya Bedavacı, Sakiler, Haluk Levent Konseri Ne Zaman? 2

Haluk Levent Konseri Ne Zaman?

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül 2024 tarihinde ise Haluk Levent sahne alacak. Türk rock müziğinin güçlü ismi Haluk Levent, bu özel günde 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda İzmirliler ile buluşacak.

Derya Bedavacı, Sakiler, Haluk Levent Konseri Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.