1. Haberler
  2. Yerel
  3. Denizli’nin İlk Kent Lokantası Açıldı

Denizli’nin İlk Kent Lokantası Açıldı

featured
service

Denizli Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşlara yönelik önemli bir projeyi hayata geçirdi. Kente kazandırılan ilk Kent Lokantası, uygun fiyatlı, lezzetli ve sağlıklı yemeklerle hizmet vermeye başladı. Otogarda düzenlenen açılışa, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşi Nilgün Çavuşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Çavuşoğlu, sosyal belediyeciliği her geçen gün ileriye taşımak için çalıştıklarını belirterek, ikinci Kent Lokantası’nın üniversite bölgesinde açılacağını müjdeledi.

Denizli'nin İlk Kent Lokantası Açıldı 1

“Ekrem İmamoğlu’nun Vizyonu Tüm Türkiye’ye Yayıldı”

Açılış töreninde konuşan Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı Kent Lokantası projesinin Türkiye genelinde yayılmaya başladığını vurguladı. Çavuşoğlu, “Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Kent Lokantası ile artık Denizli’de ucuz yemeği sosyal belediyecilik anlamında desteklemeye yeni bir adım, yeni bir şiar kazandırıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı Kent Lokantası yolculuğu Türkiye’nin her tarafına dalga dalga yayılmakta. Ekrem Başkanımızın bu vizyoner duruşu ve İstanbulluların sorununa sahip çıkarken sadece İstanbul’un değil, tüm Türkiye’ye bir bakış açısı getirmesi birilerini rahatsız etmiş vaziyette” dedi.

Denizli'nin İlk Kent Lokantası Açıldı 2

“Yargı sopasını başınızda sallayanlar bilmelidir ki…”

Konuşmasının devamında Ekrem İmamoğlu’na yönelik siyasi baskılara değinen Çavuşoğlu, “Her gün yargı eliyle Sayın Ekrem İmamoğlu’nu dizayn etmeye çalışanlar bilmelidir ki, bu saatten sonra elinizden geleni ardınıza koymasanız da halkımız Ekrem İmamoğlu’nu bağrına basmaya devam edecektir. Buradan Ekrem Başkanımıza bu dostlarımızla birlikte sesleniyoruz ki ‘Ekrem Başkanım yalnız değilsiniz.’ Bizler kardeşleriniz olarak sizlerin yanındayız ve o yargı sopasını başınızda sallayanlar bilmelidir ki yine Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde önce Başbakanlığa sonra Cumhurbaşkanlığına ulaşmıştır. Yargı eliyle Recep Tayyip Erdoğan’a verilen siyasi yasak yine Cumhuriyet Halk Partisi’nin önderliğinde kaldırılmıştır. Bugün aynı yasaklarla şikayet edenler, kendi gelecekleri sonun başlangıcı nedeniyle de Ekrem İmamoğlu’nu ve bu anlamda mücadele edenlere dizayn çabaları içerisine girmişlerdir. Bu arada başta ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanı olmak üzere hepsine bir tek şeyi söylüyoruz ki, artık sonun gelmeye başladığı bir yerde neyle çabalarsanız çabalayın, artık halkın iktidarı yolculuğunda bu ülke büyük bir yolculuğa çıkmıştır. Artık bu saatten sonra yolun sonu görünmüştür.” ifadelerini kullandı.

Denizli'nin İlk Kent Lokantası Açıldı 3

Yeni Sosyal Projeler Yolda

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kent Lokantası’nın yanı sıra kentte dört yeni kreşin daha açılacağını ve sosyal destek projelerinin artarak devam edeceğini söyledi. Çavuşoğlu, “Buradan size söz veriyorum. Hem kreşimiz hem de kent lokantamızın sayısı en kısa sürede iki elin parmaklarını geçecek hale getireceğiz. Ciddi rakamlarla hizmet veren kent lokantası ve kreşlerde buluşmak dileğiyle. Bugün açılışımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum”dedi.

Konuşmaların ardından ilk Kent Lokantası’nın açılış kurdelesi kesildi ve Başkan Çavuşoğlu, vatandaşlara mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve ayran ikram etti.

Denizli’nin İlk Kent Lokantası Açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.