1. Haberler
  2. Yerel
  3. Denizli’de Zübeyde Hanım Kız Konukevi ve Kent Lokantası Açılıyor

Denizli’de Zübeyde Hanım Kız Konukevi ve Kent Lokantası Açılıyor

featured
service

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun “Gülen yüzlerin olduğu bir Denizli” hedefi, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında yaptığı yatırımlarla hayata geçiyor. Bu kapsamda Denizli’ye iki yeni yatırım daha kazandırılıyor: Zübeyde Hanım Kız Konukevi ve Kent Lokantası’nın ikinci şubesi.

Zübeyde Hanım Kız Konukevi’nin Açılışı 15 Ekim’de

Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı Mahallesi’nde baştan aşağı yenilediği Zübeyde Hanım Kız Konukevi’nin açılışını 15 Ekim Salı günü saat 12.00’de gerçekleştirecek. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun göreve gelmesinden sonra kısa sürede başlattığı sosyal projelerden biri olan bu konukevi, Denizli’deki üniversite öğrencilerine modern ve konforlu bir barınma imkanı sunacak.

İkinci Kent Lokantası 17 Ekim’de Hizmete Giriyor

Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay dar gelirli vatandaşlar için açtığı Kent Lokantası’nın büyük beğeni toplamasının ardından, bu kez üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı bölgeye yakın bir lokasyonda ikinci şubesini açıyor. Yunus Emre Mahallesi Hüseyin Yılmaz Caddesi’nde yer alan yeni Kent Lokantası’nın açılış töreni 17 Ekim Perşembe günü saat 12.00’de yapılacak. Lokanta, uygun fiyatlı, sağlıklı ve lezzetli yemeklerle öğrencilere ve vatandaşlara hizmet verecek.

Başkan Çavuşoğlu: “Tüm Halkımız Davetlidir”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bu iki yeni yatırımın Denizli’ye hayırlı olmasını dileyerek, tüm hemşehrilerini açılış törenlerine davet etti. Başkan Çavuşoğlu, “Klasik belediyecilik hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdürürken söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Tüm imkanlarımızla halkımıza destek olmaya devam edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak artık bir kesimi, bir zümreyi değil bu şehrin tamamını kucaklıyoruz. Bu şehrin kaynakları bu şehrin insanlarına harcanıyor. Hep birlikte gülen yüzlerin olduğu bir Denizli’yi inşa ediyoruz. Açılış törenlerimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Denizli’de Zübeyde Hanım Kız Konukevi ve Kent Lokantası Açılıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.