1. Haberler
  2. Yerel
  3. Denizli’de Cumhuriyet Coşkusu! Binlerce Kişi Cumhuriyet Koşusu’nda Ter Döktü

Denizli’de Cumhuriyet Coşkusu! Binlerce Kişi Cumhuriyet Koşusu’nda Ter Döktü

featured
service

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Cumhuriyet Koşusu, büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte binlerce vatandaş, Cumhuriyet’in kazanımlarını kutlamak için koştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından farklı yaş gruplarına özel kategorilerde organize edilen Cumhuriyet Koşusu, Demokrasi Meydanı’ndan start aldı. Koşuya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve eşi Nilgün Çavuşoğlu, Başkanvekili Ali Marım, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Bozbaş, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Başkan Çavuşoğlu, katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında, Cumhuriyet’in anlam ve önemini şu sözlerle ifade etti:
“Cumhuriyet, bizi biz yapan, bizleri saygın bir birey haline getiren, kula kulluğa son veren ve özgür bir vatan ile bizi geleceğe taşıyandır. Cumhuriyet; kadın, genç, aydınlık ve yokluktan çıkıp kutlu bir geleceğe yürümek demektir. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.”

Denizli’de Cumhuriyet Coşkusu! Binlerce Kişi Cumhuriyet Koşusu’nda Ter Döktü 1

Delikliçınar Meydanı’nda Bayram Havası

Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun işaretiyle başlayan koşuda, katılımcılar yaklaşık 3 kilometrelik parkuru tamamlayarak Delikliçınar Meydanı’nda yarışı noktaladı. Her yaştan vatandaşın büyük bir coşkuyla katıldığı koşu, adeta bayram havasında geçti.

Koşunun sona erdiği Delikliçınar Meydanı’nda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun verdiği mini konserle etkinlik festival havasına büründü. Katılımcılar, Türk bayrağı eşliğinde marş ve şarkılara coşkuyla eşlik etti.

Denizli’de Cumhuriyet Coşkusu! Binlerce Kişi Cumhuriyet Koşusu’nda Ter Döktü 2

Dereceye Girenlere Madalya ve Ödül

Koşunun tamamlanmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve protokol üyeleri, 12 ayrı kategoride dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini takdim etti. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Denizli’de Cumhuriyet Coşkusu! Binlerce Kişi Cumhuriyet Koşusu’nda Ter Döktü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.