1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Deniz Göktaş, KentFest Tiyatro Festivali’nde İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

Deniz Göktaş, KentFest Tiyatro Festivali’nde İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

featured
service

11-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 1. Uluslararası KentFest Tiyatro Festivali, Etimesgut’ta sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Festivalin ikinci gününde, genç kuşağın dikkat çeken stand-up sanatçılarından Deniz Göktaş, tek kişilik gösterisiyle sahne aldı. 12 Ekim’de Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, Göktaş’ın anlatımı ve dinamik performansı izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Deniz Göktaş, KentFest Tiyatro Festivali’nde İzleyicileri Kahkahaya Boğdu 1

YouTube’da yayımladığı “Selam Selam” stand-up gösterisi ve popüler “Deniz Göktaş’a Ayıracak Vaktim Yok” podcast’iyle tanınan Göktaş, 65 dakika boyunca sahnede kalarak izleyicilere kahkaha dolu bir gece sundu. Gösterideki kıvrak zekâsı, sakin tavırları ve keskin mizah anlayışı, özellikle genç izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Tiyatronun sınırlarında dolaşan hikâyeciliği ve güncel konularla kurduğu bağlantılar, Göktaş’ı festivalin en eğlenceli gösterilerinden biri haline getirdi.

Deniz Göktaş, KentFest Tiyatro Festivali’nde İzleyicileri Kahkahaya Boğdu 2

Gösteri öncesinde katılımcılar, Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi’nin fuaye alanında özel olarak hazırlanan minderlerin üzerindeki sürpriz hediyelerle karşılaştı. Sahneye adım attığı andan itibaren izleyicilerle kurduğu samimi diyaloglarla dikkat çeken Göktaş, enerjisiyle gösterinin temposunu sürekli yüksek tuttu. Hem mizahi hem de eleştirel anlatımıyla izleyicilere farklı bir deneyim sunan sanatçı, festivalin ikinci gününe damgasını vurdu.

Deniz Göktaş, KentFest Tiyatro Festivali’nde İzleyicileri Kahkahaya Boğdu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.