1. Haberler
  2. Dizi
  3. Deha Dizisi 5. Bölüm Ne Zaman? Fragmanı Yayınlandı

Deha Dizisi 5. Bölüm Ne Zaman? Fragmanı Yayınlandı

featured
service

Show TV’nin sevilen dizisi Deha, bugün 5. bölümüyle ekrana geliyor. Damla Serim’in kaleme aldığı ve Umut Aral’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide, Devran ve İskender arasındaki gerilim giderek tırmanıyor. Dizinin yeni bölümü ne zaman, son bölümde neler yaşandı? Haberimizde…

Deha Dizisi 5. Bölüm Ne Zaman? Fragmanı Yayınlandı 1

Yeni bölümde, Devran’ın zaferi İskender’de büyük bir hezimete yol açacak. İskender, bu kez oğluna sert bir baba nasihati vermeye karar verirken, Devran’ın Boran’ın katiline yaklaşması beklenmedik bir olayla sekteye uğrayacak. Cesur’un gizli hamlesi Devran’ı şok edecek. İplerin gerildiği bu bölümde, İskender’in yeni bir dersi devreye girerken, Sofi de Devran’ın yardımına koşacak.

Matematik dehası Devran, zaferin coşkusunu yaşarken, elinde kalan son şansını da büyük bir riske yatırmak zorunda kalıyor. Ancak İskender, oğluyla işini henüz bitirmemiştir. Öte yandan, bu kez babalık sınavını veren kişi Sofi olacak ve Devran’ın yanında yer alacak. Dizinin 5. bölümü, baba-oğul arasındaki gerilimi doruğa çıkaracak.

Deha Dizisi 5. Bölüm Ne Zaman? Fragmanı Yayınlandı 2

4. Bölümde Neler Yaşandı?

Dizinin önceki bölümünde, İskender’in vurulmasıyla Devran büyük bir koz elde etti. Ancak bu durum, onu daha dikkatli olmaya zorladı. İskender’in para aklama operasyonunda mahalleliyi de karışmak zorunda kalan Devran, Cesur ve İskender’i sıkıntıya sokacak bir delili kullanmayı başardı.

Deha dizisinin yeni bölümü her Pazar saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor!

Deha Dizisinin Konusu

Deha dizisi, matematik dâhisi Devran’ın ailesini yıllar önce onları terk eden babası İskender’den uzak tutma mücadelesini anlatıyor. Devran, Boran’ın İskender’in dünyasına girmesini engelleyemez ve bu, planlarını alt üst eder. Amerika’ya gitme hayali kuran Devran, doktora tezinde devrim niteliğinde bir teorem ortaya koyarken, bu başarısını sadece bir kişinin duymasını ister: İskender. Ancak Boran’ın İskender’e yaklaşması, Devran’ın hayatını tamamen değiştirecek.

Deha Dizisi 5. Bölüm Ne Zaman? Fragmanı Yayınlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.