1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Cumhuriyet’in 101. Yılında Ankara’da Ebru Gündeş ve Mert Demir Konseri

Cumhuriyet’in 101. Yılında Ankara’da Ebru Gündeş ve Mert Demir Konseri

featured
service

Cumhuriyetimizin 101. yılı, Ankara’da düzenlenecek konserlerle kutlanıyor. 28 Ekim’de Mert Demir’in sahne alacağı etkinlikle başlayacak olan kutlamalar, 29 Ekim’de Türk müziğinin efsane ismi Ebru Gündeş’in büyüleyici performansıyla taçlandırılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 101. yılını coşkuyla kutlamak için kentin dört bir yanında kapsamlı etkinlikler düzenliyor. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslenen Başkent sokakları, Ankaralıları Cumhuriyet ruhuyla buluşturacak dolu dolu bir programa ev sahipliği yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen kutlamalar kapsamında, kentin ana arterleri Türk bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk posterleriyle donatıldı. Hafta boyunca devam edecek etkinlikler, 28 Ekim’de Mert Demir ve 29 Ekim’de Ebru Gündeş’in sahne alacağı konserlerle Cumhuriyet coşkusunu Başkent’e taşıyacak.

Başkentte Mert Demir ve Ebru Gündeş Konseri

28 Ekim akşamı Mert Demir’in Atatürk Orman Çiftliği’nde vereceği konserle başlayacak kutlamalar, Cumhuriyet Bayramı’nın 29 Ekim gecesinde Ebru Gündeş konseriyle taçlanacak. Her iki konser de saat 19.30’da başlayacak. Kutlamalara katılmak isteyen vatandaşlar için Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği arasında saat 15.00’ten gece yarısına kadar ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

Cumhuriyet’in 101. Yılında Ankara’da Ebru Gündeş ve Mert Demir Konseri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.