1. Haberler
  2. İzmir
  3. Cumhuriyet Bayramı’na özel 100. Yıl Cumhuriyet Korosu konseri

Cumhuriyet Bayramı’na özel 100. Yıl Cumhuriyet Korosu konseri

featured
service

Cumhuriyet Bayramı’nın 101’inci yılı kutlamaları İzmir’de büyük bir coşku ile sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Cumhuriyet Her Yerde” programı çerçevesinde 21 Ekim günü Konak Atatürk Meydanı’nda özel bir konser düzenleyecek. 100. Yıl Cumhuriyet Korosu, Türk marşları ve Cumhuriyet döneminin ruhunu yansıtan repertuvarı ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

100 Kişilik Dev Koro ve Orkestra

Konak Atatürk Meydanı’nda Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı’nın organizasyonuyla gerçekleşecek olan konserde, İzmir Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Korosu sahne alacak. Şef İnanç Menekşe yönetimindeki 100 kişilik koro ve 20 kişilik orkestra, 21 Ekim’de saat 19.00’da sahneye çıkarak Cumhuriyet coşkusunu doruğa taşıyacak. Türk marşları ve Cumhuriyet’in kazanımlarını vurgulayan eserlerin yer aldığı zengin repertuvar, izleyicilere hem duygusal hem de coşkulu anlar yaşatacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı “Cumhuriyet Her Yerde” sloganıyla kentin dört bir yanına yayılan etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Cumhuriyet Bayramı’na özel 100. Yıl Cumhuriyet Korosu konseri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.