1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TUSAŞ Saldırısı Hakkında Konuştu: “Mücadelemiz Sürecek”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TUSAŞ Saldırısı Hakkında Konuştu: “Mücadelemiz Sürecek”

featured
service

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan yerleşkesine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Bu saldırılar, ne savunma sanayimizin kahraman çalışanlarını ne de her alanda tam bağımsız bir Türkiye ideali için gece gündüz ter döken tek bir vatandaşımızı bile yolundan döndüremeyecektir.” dedi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Saldırıda şehit olan savunma sanayimizin kahramanlarına Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Saldırının gerçekleştiği ilk andan itibaren güvenlik güçlerimiz olaya müdahale etmiş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca da adli soruşturma başlatılmıştır.” dedi.

Yılmaz, şunları söyledi: “Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır. Ancak bilinmelidir ki bu saldırılar, ne savunma sanayimizin kahraman çalışanlarını ne de her alanda tam bağımsız bir Türkiye ideali için gece gündüz ter döken tek bir vatandaşımızı bile yolundan döndüremeyecektir.

Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da terörle ve terör örgütleriyle güçlü ve kararlı mücadelemiz devam edecektir.”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TUSAŞ Saldırısı Hakkında Konuştu: “Mücadelemiz Sürecek”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.