1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Çılgın Sayısal Loto’da Mersinli Talihliye 10 Milyon TL Ekstra İkramiye!

Çılgın Sayısal Loto’da Mersinli Talihliye 10 Milyon TL Ekstra İkramiye!

featured
service

Oyunseverlerin heyecanla takip ettiği Çılgın Sayısal Loto, ‘Milyonerler Festivali’ ile kazandırmaya devam ediyor. 16 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen çekilişte, 5 bilen Mersinli bir talihli, ekstra 10 milyon TL ikramiye kazandı.

Mersin’in Toroslar ilçesinden oynanan şanslı kuponla, 5 bilen talihli toplamda 11 milyon 894 bin 550 TL’lik büyük ikramiyeyi kazandı. Festival kapsamında garanti edilen ekstra 10 milyon TL, talihliye büyük bir sevinç yaşattı.

5-30 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan Milyonerler Festivali, oyunseverlere toplamda 120 milyon TL ekstra ikramiye kazandıracak. Her çekilişte milyonlarca lira kazanma şansı sunan festival, Türkiye genelinde büyük ilgi görüyor.

Büyük İkramiye 297 Milyon TL’yi Aştı

Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı da 297 milyon TL’yi aşmış durumda. Şanslı rakamlar “Milyonerler Festivali” kapsamında yapılacak çekilişlerde sahibini bulmayı bekliyor. Büyük ikramiyenin hangi talihlinin hayatını değiştireceği merak konusu.

Çılgın Sayısal Loto’nun çekiliş sonuçlarına ve diğer detaylara, https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/sonuclar adresinden ulaşılabiliyor.

Çılgın Sayısal Loto’da Mersinli Talihliye 10 Milyon TL Ekstra İkramiye!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.