1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Çılgın Sayısal Loto’da 1 Talihliye Ekstra 10 Milyon TL!

Çılgın Sayısal Loto’da 1 Talihliye Ekstra 10 Milyon TL!

featured
service

Çılgın Sayısal Loto’nun oyunseverlere büyük kazançlar sunduğu ‘Milyonerler Festivali’ hız kesmeden devam ediyor. 21 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen çekilişte 5 bilen bir talihli, tam 10 milyon TL ekstra ikramiye kazandı. Şanslı talihli toplamda 11 milyon 840 bin 683 TL kazandı.

‘Milyonerler Festivali’, 5-30 Ekim tarihleri arasında sürecek ve oyunseverlere toplamda garanti 120 milyon TL ekstra ikramiye dağıtacak. Şansını denemek isteyenler için festivalin çekilişleri büyük ilgi görüyor.

Büyük İkramiye 307 Milyon TL’yi Aştı!

Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı da 307 milyon TL’yi geçti. ‘Milyonerler Festivali’ kapsamında yapılan çekilişlerde bu devasa ödülün sahibini bulması bekleniyor. Şansını denemek isteyenler, her geçen gün artan bu ikramiye için umutlarını sürdürüyor.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına ulaşmak isteyenler, https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/sonuclar adresinden sonuçları öğrenebilir.

Çılgın Sayısal Loto’da 1 Talihliye Ekstra 10 Milyon TL!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.