1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP’li Vekil Murat Emir’den Gebze Belediyesi’ne Sert Tepki: “Vahşetin Sorumlusu AKP’li Belediye”

CHP’li Vekil Murat Emir’den Gebze Belediyesi’ne Sert Tepki: “Vahşetin Sorumlusu AKP’li Belediye”

featured
service

Ankara Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Gebze’de sokak hayvanlarının ölümüne ilişkin vahşet görüntüleri üzerine sert açıklamalarda bulundu. Emir, “Katliamı öngören adımlara ses çıkarmayan, kılıf uydurmaya çalışan herkes bu vahşetten sorumludur!” dedi.

Murat Emir, açıklamasında, hayvanların öldürülmesine yol açan yasa değişikliklerine karşı gerek mecliste gerek sahada defalarca mücadele ettiklerini belirterek, “Hayvan katliamını öngören yasa değişikliği için gerek mecliste gerek sahada defalarca kavga verdik! Pişkince, aymazca yaptıkları caniliğe bir de kılıf uydurmaya çalışıyorlar!”” dedi.

CHP’li vekil, sokak hayvanlarının anestezi için kullanılan Keta-Control adlı ilaçla öldürüldüğünü ve poşetlere konduğuna dair görüntülerin bulunduğunu ifade ederek, poşetlerin içinden ilaç ve şırıngaların da çıktığının tespit edildiğini belirtti.

Emir, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hayvan katliamını öngören yasa değişikliği için gerek mecliste gerek sahada defalarca kavga verdik! Pişkince, aymazca yaptıkları caniliğe bir de kılıf uydurmaya çalışıyorlar! Sokaktaki canları alıp anestezi için kullanılan Keta-Control adlı ilaç ile öldürdükleri, poşetlere koydukları görüntüler mevcut. Poşetlerin içinden ilaç ve şırıngaların çıktığı da tespit edildi! Vahşetin sorumlusu AKP’li Gebze Belediyesi’nin ve başkanının paylaştığı yazıyı büyük bir öfke ile okudum. Aynı başkan bugün mezara çevirdiği barınağı dün ziyaret etmiş, katlettiği canlara ‘sevimli dostlarımız’ demiş! İnsana, hayvana, doğaya yönelik şiddeti, katliamı öngören adımlara ses çıkarmayan, kılıf uydurmaya çalışan herkes bu vahşetten sorumludur!”

CHP’li Vekil Murat Emir’den Gebze Belediyesi’ne Sert Tepki: "Vahşetin Sorumlusu AKP’li Belediye" 1
Gözden Kaçmasın
thumbnail
Gebze’de Katliam! Belediye’den Açıklama Geldi
Haberi görüntüle
CHP’li Vekil Murat Emir’den Gebze Belediyesi’ne Sert Tepki: “Vahşetin Sorumlusu AKP’li Belediye”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.