1. Haberler
  2. İzmir
  3. Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin İzmirli Müzikseverleri Coşturdu

Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin İzmirli Müzikseverleri Coşturdu

featured
service

93. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), sekizinci gününde de sanat ve müzik dolu etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı. Fuar kapsamında sahne alan isimler arasında, Çim Konserleri’nde rock müziğin güçlü sesi Hayko Cepkin, Alternatif Sahne’de ise Ceylan Ertem yer aldı. Her iki sanatçı da muhteşem performanslarıyla İzmirlilere müzik dolu bir akşam sundu.

Çim Konserleri Sahnesi’nde rock müziğin başarılı ismi Hayko Cepkin, enerjik sahne şovuyla izleyicilere adeta bir müzik ziyafeti sundu. Sahnedeki dinamik performansı ve etkileyici vokaliyle dikkat çeken Cepkin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İzleyiciler, Cepkin’in enerjisiyle kendilerini müziğin ritmine kaptırdı.

Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin İzmirli Müzikseverleri Coşturdu 1

Ceylan Ertem’den İzmir’e Sevgi Dolu Mesaj

Alternatif Sahne’nin konuğu olan Ceylan Ertem ise caz ve alternatif müzikteki yetkinliğiyle İzmirlileri coşturdu. Ertem, sahnede İzmir’e olan sevgisini paylaşarak, “Hoş geldiniz, biz de hoş bulduk. Ne diyor Zeki Müren? İzmir’ime saygım ile geldim. Evet, aslında ben de yaklaşık bir yıl önce İzmir’e taşındım. Çok mutluyum” sözleriyle seyircilerle olan samimiyetini artırdı. İzmirli müzikseverler, Ertem’in sahnedeki sıcak ve enerjik performansına büyük ilgi gösterdi.

İzmir’de Haluk Levent Konseri Ne Zaman?

93. İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri ve Alternatif Sahne’deki performanslarıyla ziyaretçilere dolu dolu bir program sunmaya devam ediyor. Çim Konserleri’nde 7 Eylül’de Derya Bedavacı, 8 Eylül’de Sakiler sahne alacak. İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ise Haluk Levent, coşkulu bir konserle İzmirli hayranlarıyla buluşacak. Alternatif Sahne’de ise 7 Eylül’de Yedinci Ev, 8 Eylül’de Can Gox seyirci karşısında olacak.

Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin İzmirli Müzikseverleri Coşturdu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.