1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Canon’dan Yeni Teknolojik Atılım: imageFORCE C7165 Çok İşlevli Yazıcı Tanıtıldı

Canon’dan Yeni Teknolojik Atılım: imageFORCE C7165 Çok İşlevli Yazıcı Tanıtıldı

featured
service

Görüntüleme teknolojisi alanında lider konumda olan Canon, yenilikçi imageFORCE teknolojisi ile geliştirdiği imageFORCE C7165 çok işlevli yazıcısını piyasaya sundu. Modern çalışma alanlarının değişen ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla tasarlanan bu yazıcı, Makine Öğrenimi ve Yapay Zekâ gibi ileri teknolojilerden faydalanarak işletmelere hem güvenlik hem de kalite düzeylerini artırmada büyük bir destek sunuyor.

Canon, baskı teknolojisindeki üstün mirasını imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER ve i-SENSYS X serisi ürünlerine eklediği imageFORCE C7165 ile daha da ileriye taşıyor. Kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çeken bu çok işlevli yazıcı, ofislerde üretim baskı kalitesine ulaşmayı kolaylaştırarak, verimliliği artırıyor. Yüksek çözünürlüklü baskılar sunabilen cihaz, ofis belgelerinin yanı sıra yüksek kaliteli el ilanları ve posterlerin şirket içinde kolayca basılmasına olanak tanıyor. Bu özellik, dışarıdan baskı tedarikçilerine duyulan ihtiyacı azaltarak maliyet tasarrufu sağlıyor.

Canon Europe Dijital Baskı ve Çözümler Pazarlama ve İnovasyon Başkan Yardımcısı Marc Bory yeni platformları hakkında şunları ifade etti: “Günümüz iş dünyasında, kuruluşlar hızlı büyümek, performanslarını artırmak ve çalışan deneyimlerini iyileştirmek için teknolojiye yöneliyor. Bulut bilişim ve yapay zeka gibi yenilikçi çözümler, iş yapış şekillerini kökten değiştiriyor ve şirketlere yeni verimlilik seviyelerine ulaşma fırsatı sunuyor. Bu trendlerin bir sonucu olarak portföyümüzün iş ihtiyaçlarını karşılayıp kuruluşların büyümesini ve gelişmesini destekleyecek, aynı zamanda gelecek için tam donanımlı olmalarını sağlayacak birçok öncü yenilik içeren bir teknoloji platformu olan imageFORCE’u geliştirdik.”

Canon’dan Yeni Teknolojik Atılım: imageFORCE C7165 Çok İşlevli Yazıcı Tanıtıldı 1

Gelişmiş Baskı Kalitesi ve Güvenlik

imageFORCE C7165, pazarda rakipsiz 4.800 dpi çözünürlüğü ve D2 Exposure teknolojisiyle yüksek kaliteli baskı sunuyor. Özellikle OLED ışık kaynağı sayesinde metinlerde ve görsellerde yüksek keskinlik ve renk doğruluğu elde ediliyor. Şirketler, el ilanlarından broşürlere, kartvizitlerden doğrudan posta materyallerine kadar geniş bir yelpazede baskı işlerini kendi bünyelerinde yaparak dış kaynak maliyetlerini azaltabiliyor.

Güvenlik tarafında ise yapay zekâ desteğiyle cihazın güvenlik ayarları optimize edilebiliyor. Canon’un Güvenlik Ortamı Tahmini Teknolojisi ile imageFORCE C7165, ağda meydana gelen değişiklikleri gerçek zamanlı tespit ederek kullanıcıları bilgilendiriyor ve güvenlik açıklarını minimize ediyor.

Verimlilik ve Sürdürülebilirlik

imageFORCE C7165, gelişmiş kağıt besleme sistemi ile zaman kazandıran çözümler sunuyor. Hava destekli kağıt besleme teknolojisi, kağıt yapışmasını önleyerek daha hızlı baskı almayı sağlıyor. Bunun yanı sıra, suya dayanıklı kağıt ve büyük boyutlu kağıt kullanımı desteği, poster ve afiş gibi materyallerin ofis içinde üretilmesine imkân tanıyor.

Çevre dostu tasarımıyla da dikkat çeken Canon’un yeni yazıcısı, üretiminde yüzde 30 geri dönüştürülmüş plastik kullanıyor. Ayrıca enerji tüketimi ve kağıt kullanımı konusunda kullanıcıları bilgilendirerek daha sürdürülebilir iş süreçlerine katkı sağlıyor.

Daha fazla bilgi için Canon’un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Canon’dan Yeni Teknolojik Atılım: imageFORCE C7165 Çok İşlevli Yazıcı Tanıtıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.