1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Canon, Taşınabilir Fotoğraf Yazıcısı SELPHY QX20’yi Tanıttı

Canon, Taşınabilir Fotoğraf Yazıcısı SELPHY QX20’yi Tanıttı

featured
service

Görüntüleme teknolojileri devi Canon, yaratıcı kullanıcıları hedefleyen yeni taşınabilir fotoğraf yazıcısı SELPHY QX20’yi tanıttı. Canon’un SELPHY serisinin en son üyesi olan bu yenilikçi ürün, kullanıcıların yaratıcılıklarını özgürce bir üst seviyeye taşımalarına imkân tanıyor. SELPHY QX20, popüler sosyal medya formatlarına odaklanarak hem kare kâğıt boyutunu hem de 2:3 oranını destekliyor. Üç farklı renk seçeneğiyle sunulan yazıcı, kiremit turuncu, koyu gri ve klasik beyaz tonlarıyla trendleri yakalamayı hedefliyor.

Kullanıcılar, SELPHY QX20 ile günlük yaşamlarında yaratıcı projeler gerçekleştirebiliyorlar. İster kişisel projelerde görsel notlar almak, ister yapışkanlı kağıt kullanarak günlükleri veya albümleri süslemek, ister sevdikleriniz için kişiselleştirilmiş notlar hazırlamak ya da sadece ev dekorasyonu için duvarları süslemek amacıyla yüksek kaliteli baskılar almak artık çok daha kolay. Kağıt boyutlarındaki çeşitlilik, dijital dünyada kaybolan anıları somut hatıralara dönüştürerek, kullanıcıları her gün küçük anıları bir fotoğraf baskısıyla yaşatmaya davet ediyor.

Canon, Taşınabilir Fotoğraf Yazıcısı SELPHY QX20'yi Tanıttı 1

Canon’un SELPHY QX20 modeli, boya süblimleşme teknolojisini kullanarak mürekkep kartuşlarına ihtiyaç duymadan yüksek kaliteli ve izsiz fotoğraflar basabiliyor. Üzerine eklenen özel kaplama sayesinde fotoğraflar, zamana karşı solma etkisine karşı korunuyor. Kompakt boyutu, dahili pili ve Wi-Fi uyumluluğu sayesinde kolayca taşınabilen bu yazıcı, çantaya rahatça sığarak kullanıcılarının her an yanında bulunabiliyor. Böylece anılar, yaşandıkları anlarda basılarak ölümsüzleştiriliyor.

SELPHY QX20 ayrıca, SELPHY Photo Layout App ile uyumlu çalışarak kullanıcılara yaratıcı dokunuşlar ekleme fırsatı sunuyor. Doğum günü masasında davetliler için selfie’li oturma kartları, Sevgililer Günü hediyelerine eklenen kişiselleştirilmiş fotoğraflar gibi birçok sanatsal dokunuşu mümkün kılan bu uygulama, fotoğraflara damga, filtre, kenarlık ve metin gibi öğeler eklemeye olanak tanıyor. Son yazılım güncellemesiyle sunulan kolajlar, çerçeveler ve özelleştirilebilir kenarlıklar, fotoğraflara daha fazla anı sığdırma imkanı veriyor.

Canon’un yeni kenardan kenara baskı özelliğiyle dikkat çeken SELPHY QX20, dijital dünyanın sunduğu sınırsız yaratıcılığı fiziksel dünyaya taşıyarak anıları somut hale getiriyor ve hikayelere ortak oluyor.

Canon, Taşınabilir Fotoğraf Yazıcısı SELPHY QX20’yi Tanıttı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.