1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankayalılar Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşadı

Çankayalılar Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşadı

featured
service

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 tur heyecanını Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda Başkentlilerle paylaştı. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in de vatandaşlarla birlikte izlediği maçta, A Milli Takımımız Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşmaya hak kazandı.

F Grubu’ndan çıkarak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16’ya kalan Türkiye, Avusturya karşısında 2-1’lik bir galibiyet elde ederek çeyrek finale yükseldi. Bir sonraki turda Hollanda ile mücadele edecek olan Türkiye’nin zafer coşkusu, Çankaya Belediyesi’nin 18 Haziran’dan bu yana Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda kurduğu iki dev ekranda Çankayalılara yaşatıldı.

BAŞKAN GÜNER KARŞILAŞMAYI ÇANKAYALILARLA BİRLİKTE İZLEDİ

Nefes kesen maçta, Türkiye’ye tarihi zaferi getiren golleri 57. saniyede ve 59. dakikada Merih Demiral kaydederken, Avusturya’nın golü 66. dakikada Gregoritsch’ten geldi. Bu galibiyetle Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale çıkarak Hollanda ile eşleşti. Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nı dolduran binlerce kişi, Ay Yıldızlıların zaferini DJ performansı eşliğinde dans ederek ve meşaleler yakarak kutladı. Maçı izlemeye gelenler arasında Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in yanı sıra, Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları İrfan Alkan, Aydın Özsoy ve meclis üyeleri de yer aldı. Karşılaşma öncesinde Çankayalılarla sohbet eden Başkan Güner, vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

FİNAL MAÇLARI AHLATLIBEL’DE

Avusturya galibiyetiyle çeyrek finale yükselen Türkiye, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de Hollanda ile karşılaşacak. Yarı final maçları ise 9-10 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın tüm maçlarını 14 Temmuz’a kadar dev ekranlarda yayınlamaya devam edecek.

Çankayalılar Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.