1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankaya’da Kütüphaneler Artık 7 Gün Açık

Çankaya’da Kütüphaneler Artık 7 Gün Açık

featured
service

Çankaya Belediyesi, 16 kütüphanesiyle haftanın her günü vatandaşların eğitim ve kültür ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. 2 Eylül itibarıyla, Cebeci’de yer alan Sevgi Soysal Kütüphanesi, Yıldız Hizmet Binası’ndaki Kemal Baytaş Kütüphanesi ve Çayyolu Hizmet Binası’ndaki Prof. Dr. Muammer Aksoy Kütüphanesi haftanın yedi günü sabah 09.00’dan gece 24.00’e kadar açık olacak.

Hafta İçi Hizmet Veren Kütüphaneler

Çankaya Belediyesi, hafta içi 09.00-16.30 saatleri arasında hizmet veren pek çok kütüphanesi ile de vatandaşa hizmet sunuyor. Bunlar arasında; Nazım Hikmet Çankaya Evi’ndeki Nazım Hikmet Kütüphanesi, Kırkkonaklar’daki Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kütüphanesi, Zübeyde Hanım Çankaya Evi’ndeki Prof. Dr. Bahriye Üçok Kütüphanesi, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ndeki Yaşar Kemal Kültür Kütüphanesi ve diğerleri yer alıyor.

Çankaya’da Kütüphaneler Artık 7 Gün Açık 1

Herkese Uygun Kütüphaneler

Çankaya Belediyesi, yalnızca yetişkinlere değil, bebekler ve görme engelli bireyler için de özel kütüphaneler sunuyor. Beytepe’de yer alan Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki Sesli Kütüphane ve İmrahor Mahallesi’nde bulunan İşçi Kütüphanesi hafta içi 09.00-16.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Ayrıca Gezici Kütüphane, Çankaya’nın köy ve mahallelerine giderek vatandaşlara kitap ulaştırıyor.

Çankaya’da Kütüphaneler Artık 7 Gün Açık
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.