1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankaya’da İstihdam Garantili Meslek Eğitimleri

Çankaya’da İstihdam Garantili Meslek Eğitimleri

featured
service

Çankaya Belediyesi ve Türkiye Aşçılar Federasyonu arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, istihdam garantili Kat Hizmetleri ile Bulaşıkhane Görevlisi eğitimleri başlıyor.

Çankaya Belediyesinin İş ve İstihdam Merkezi, farklı dönemlerde açtığı istihdam garantili eğitimlerle işsiz kesimlere iş kapısını açmaya devam ediyor. Proje kapsamında Teorik ve pratik 356 saat sürecek Kat Hizmetleri ile 144 saat sürecek Bulaşıkhane Görevlisi meslek eğitimleri yapılacak. Eğitimleri başarı ile tamamlayanlar, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olacak.

Ücretsiz Eğitim Sonunda İstihdam

Düzenlenecek olan ücretsiz eğitimlerde, Kat Hizmetleri için 20 kişi, Bulaşıkhane Görevlisi için ise 15 kontenjan ayrıldı. Her iki eğitimin sonunda mesleğin gerektirdiği yeterliliğe sahip olan bu adayların özel sektörde faaliyet gösteren firmalarda istihdamları da sağlanacak.

Başvurular Şahsen Yapılacak

Ücretsiz ve istihdam garantili mesleki eğitim kurslarına katılacak adayların şahsen başvuru yapması gerekiyor. Kontenjanla sınırlı 356 saat sürecek Kat Hizmetleri eğitimi için 18-35 yaş arası 20 kişi, 144 saat sürecek Bulaşıkhane Görevlisi eğitimi için 18-40 yaş arası 15 kişi eğitime tabi tutulacak. Başvurular, Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezi’nin Ziya Gökalp Caddesi No:11 B2 Blok Kat 6’da bulunan adresine yapılacak. Eğitimler ile ilgili, İş ve İstihdam Merkezi’nin (0312) 458 89 00 dahili 3750-3751-3755 numaralı telefonundan bilgi alınabilecek.

Çankaya’da İstihdam Garantili Meslek Eğitimleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.