1. Haberler
  2. Spor
  3. Çankaya Görme Engelliler Derbide Yenimahalle’yi 3-0 Mağlup Etti

Çankaya Görme Engelliler Derbide Yenimahalle’yi 3-0 Mağlup Etti

featured
service

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, Türkiye Sesi Görenler (B1 Hiç Görmeyenler) Futbol Süper Ligi’nde oynadığı derbi maçta Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı’nı 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda oynanan karşılaşmada, Kahraman Kurbetoğlu’nun iki golü ve Emrah Öcal’ın attığı tek golle sahadan net bir galibiyetle ayrılan Çankaya, bu sonuçla zirve yarışında büyük bir adım attı.

Çankaya Görme Engelliler Derbide Yenimahalle'yi 3-0 Mağlup Etti 1

Şampiyonluk Rekoru Elinde

Sesi Görenler Futbol Süper Ligi’nde 10 sezonun 9’unda şampiyonluk elde eden ve kırılması zor bir rekora imza atan Çankaya Belediyesi, bu sezon da zirvenin en büyük favorisi olarak gösteriliyor. Yenimahalle karşısında aldığı bu galibiyetle hem moral depolayan hem de puanını artıran Çankaya ekibi, lige ambargo koymuş durumda. Takımın teknik ekibi ve oyuncuları, her maçı farklı bir motivasyonla oynayarak, 10. şampiyonluk için var gücüyle mücadele etmeye devam ediyor.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Futbol Takımı, ligdeki başarılı performansını sürdürerek sezon sonunda hem 10. şampiyonluğa ulaşmayı hem de 2. yıldızı formasına takmayı hedefliyor.

Çankaya Görme Engelliler Derbide Yenimahalle’yi 3-0 Mağlup Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.