1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankaya Belediyesi’nden Öğrencilere Karşılama Hizmeti

Çankaya Belediyesi’nden Öğrencilere Karşılama Hizmeti

featured
service

Çankaya Belediyesi, üniversite öğrenimi için Ankara’ya gelen öğrencileri Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) kurduğu “Yeni Evinize Hoş Geldiniz” masasında karşılayarak bilgilendirme ve yönlendirme desteği sunuyor.

Ankara’ya ilk kez gelen öğrencilerin şehirle tanışmalarını kolaylaştırmak ve ihtiyaç duyacakları bilgileri aktarmak amacıyla oluşturulan bu danışma masasında, Çankaya Belediyesi Gençlik Birimi çalışanları görev alıyor. Öğrencilere üniversite hayatı, ulaşım, yurtlar ve belediyenin sunduğu hizmetler hakkında bilgi verilirken, özellikle öğrenim görecekleri üniversitelere ve yurtlara nasıl ulaşacakları konusunda destek sağlanıyor.

Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Hizmetler

Çankaya Belediyesi, öğrencilere yönelik birçok ücretsiz hizmet sunuyor. Hafta içi her akşam belediye başkanlığı binası yemekhanesi ile 100. Yıl Çankaya Evi’nde ücretsiz akşam yemeği verildiği bilgisi öğrencilere aktarılırken, kış aylarında sabah çorbası ikramı da yapılacağı belirtiliyor. Ayrıca, öğrencilere ücretsiz çamaşırhane hizmeti, Çankaya Evlerinde bulunan kütüphaneler, yabancı dil ve kişisel gelişim kurslarını içeren “Kampüs Mahallede” programı gibi imkanlar tanıtılıyor.

Çankaya Belediyesi’nden Öğrencilere Karşılama Hizmeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.