1. Haberler
  2. Spor
  3. Çağlar Söyüncü: “Tekrardan Burada Olmaktan Mutluyum!”

Çağlar Söyüncü: “Tekrardan Burada Olmaktan Mutluyum!”

featured
service

Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya’da bulunan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, sabah antrenmanının ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Söyüncü, kampı, transfer sürecini, yeni sezon formalarını, takım kimyasını ve milli takım hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

“Efsane bir hocamız da var”

“Efsane bir hocamız da var. Dünyada kendini kanıtlamış bir hoca. Çok güzel bir ortamımız var. Umarım sakatlık olmadan bu etapları atlatırız ve ilk resmi maçımıza hazır oluruz.” diyen Söyüncü, “Hocamız Tottenham’dayken ben Leicester City’de oynuyordum. Orada rakip olduğumuz bir maçta esprili bir konuşmamız olmuştu. Sonra Konferans Ligi’nde Leicester-Roma eşleşmesinde yine karşılıklı oynadık. Konuşmalarımız oldu ama ciddi anlamda konuşulmadı. Ama hocamızın beni istediğini biliyordum. Buraya da gelince çok mutlu oldum. Ben de hiç düşünmeden buraya geldim.” diye konuştu.

“Söylediğimiz laflar belki çok klişe olacak ama hocanın hakkında yorum yapmak bizlere düşmez.” diyen Söyüncü sözlerini şu şekilde sürdürdü;

 Hoca Dünya çapında, kendini kanıtlamış bir insan. Bizler hem kendi futbolcuları olarak hem de ülke olarak çok şanslıyız. Ülkemize böyle isimlerin gelmesi ülke adına, bizler adına, altyapıdan çıkan oyuncular adına çok çok önemli. Şu an baktığınızda takımdaki 16, 17, 18 yaşındaki gençler Jose Mourinho ile antrenmana çıkıyor, bu çok büyük bir şans. O nedenle böyle isimlerin kıymetini bilmeliyiz. Onların gösterdiği değerin daha fazlasını bizler göstermeliyiz. Bu konuda çok mutluyuz.

Çağlar Söyüncü: "Tekrardan Burada Olmaktan Mutluyum!" 1

“Sakatlığımdan dolayı orada olamadığım için gerçekten üzgünüm”

Milli takımdaki bütün arkadaşlarımızı, hocamızı tebrik ediyorum. Gurur verici bir tablo var. Gruptan çok güzel çıktık. Eksiklerimiz yok mu, tabii ki de var ama orada rövanş olmayan maçlar oynuyoruz. Bunun için bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi mücadele ediyorlar. Ben de sakatlığımdan dolayı orada olamadığım için gerçekten üzgünüm ama her şeyde bir hayır vardır. Oradaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hollanda maçında da en üst seviye performansla turu geçeceğimize inanıyorum.

“Takım olarak çok kaliteliyiz”

Milli takımdaki arkadaşlarım ile her maçtan sonra konuşuyoruz. Portekiz maçından sonra da takım arkadaşlarımla görüştüm. O yüzden o konuda sıkıntımız yok. Hocamızın taktiksel bakış açısı ile ilgili sorunuza gelirsek de biz hepimiz hazırız, hazır olmak durumundayız. Hocamızın kararı ne olursa olsun yani üçlü de olsa dörtlü de olsa biz kendimizi hazır tutmalıyız. Takım olarak çok kaliteliyiz. Özellikle bu kadronun bozulmaması da çok önemliydi. Kendimizi hazır tutmalıyız.

“Şampiyonlar Ligi’nde formasyonun, formatın değişmesi lazım”

Şampiyonlar Ligi’nde formasyonun, formatın değişmesi lazım. Ülke olarak puanımız son zamanlarda oldukça yükseldi. Sezonu erken açtık ve uzun bir sezon olacak. Arkadaşlarımızla hep konuşuyoruz ki buraya geldiğimde de gördüm. Çok mutlu bir takım olduğumuzu söyleyebilirim. Bunu zaten herkes görebiliyor. O nedenle sezonun uzun olmasına dair bir düşüncem yok. Biz her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sezonun uzun ya da kısa olmasının bizim için hiçbir önemi yok.

Çağlar Söyüncü: “Tekrardan Burada Olmaktan Mutluyum!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.