1. Haberler
  2. Haberler
  3. Bursa’da Provokatif Paylaşıma Gözaltı! Demirtaş: Müsamaha gösterilmeyecek

Bursa’da Provokatif Paylaşıma Gözaltı! Demirtaş: Müsamaha gösterilmeyecek

featured
service

Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, sosyal medya ve Telegram platformlarında “Arapları Yıldırma” gibi isimlerle gruplar oluşturarak vatandaşları kin ve düşmanlığa sevk edecek provokatif söylemlerde bulunan F.K. isimli şahıs gözaltına alındı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli şekilde yürütülen adli işlemlerin devam ettiği belirtildi. Valilik, bu tür provokatif faaliyetlere kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini vurguladı.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa’nın tarih boyunca farklı kültür ve milletlerden insanların bir arada barış içinde yaşadığı, hoşgörü ve kardeşliğin simgesi olmuş bir şehir olduğunu belirterek, toplumdaki huzur ve güvenliği sağlamanın herkesin ortak görevi olduğunu ifade etti.

Demirtaş, “Türkiye bir hukuk devletidir. Güvenlik güçlerimiz suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla devam ettirmektedir. Bursamız tarih boyunca farklı kültür ve milletlerden insanların bir arada barış içinde yaşadığı, hoşgörü ve kardeşliğin simgesi olmuş kadim bir şehirdir. Toplumumuzdaki huzur ve güvenliği sağlamak hepimizin ortak görevidir. Hiçbir gerekçe şiddeti mazur gösteremez. Bu nedenle herhangi bir provokasyona kapılmadan yasalara ve insani değerlere uygun hareket etmeye davet ediyoruz. Şehrimizde huzuru ve güveni sağlamak adına emniyet güçlerimizin çalışmaları kararlılıkla devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Bursa’da Provokatif Paylaşıma Gözaltı! Demirtaş: Müsamaha gösterilmeyecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.