1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bursa Baja Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak

Bursa Baja Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak

featured
service

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından organize edilen 2024 Türkiye Baja Şampiyonası’nın ikinci ayağı, 27-29 Eylül tarihlerinde Bursa’da adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek.

Bursa’da sporun her alanında etkinlikler düzenlemeye devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu kez off-road severleri ağırlamaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleşecek olan Baja Bursa Yarışı, 3 gün sürecek ve toplamda 420 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilecek. Yarışlar, 27 Eylül Cuma günü saat 15.30’da Aloft Hotel önünden başlayacak ve Vakıf Bera Spor Tesisleri önünde son bulacak. İzleyiciler, Cumartesi ve Pazar günleri Dışkaya bölgesinde kurulan seyirci alanında yarışı takip edebilecek.

“Bursa’nın Tanıtımına Katkı Sunuyoruz”

Baja Bursa’nın lansman toplantısında konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, sporun farklı dallarına destek vererek Bursa’nın tanıtımına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Yıldız, alternatif sporları desteklemeye devam edeceklerini vurgularken, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti ve yarışmacılara başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Gökay Azak ise, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in vizyonu doğrultusunda tüm spor branşlarını desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

BASK Başkanı Ömer Burç da, kendilerine sürekli destek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkürlerini sundu.

Bursa Baja Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.