1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum’da Trafiği Engelleyen Motosikletler Kaldırıldı

Bodrum’da Trafiği Engelleyen Motosikletler Kaldırıldı

featured
service

Bodrum’un Cevat Şakir Mahallesi’nde, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerindeki gelişi güzel park edilen motosikletler, trafik zabıta ekipleri ve polislerin ortak çalışması sonucu kaldırıldı. Vatandaşların, kaldırım ve yol üzerinde düzensiz şekilde bırakılan motosikletlerin yaya ve araç trafiğini olumsuz etkilediği yönündeki şikayetlerinin ardından harekete geçildi.

Bodrum’da Trafiği Engelleyen Motosikletler Kaldırıldı 1

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı trafik zabıta ekipleri, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte şikâyet konusu bölgeye intikal etti. Bölgedeki motosiklet tamircilerinin önünde park halinde bulunan on yedi motosikletin sahiplerine ulaşılarak, araçların kaldırılması sağlandı. Bununla birlikte, sokak ve kaldırım üzerinde tespit edilen beşi plakasız toplam on bir motosiklet çekici yardımıyla trafik otoparkına götürüldü. Çekilen motosikletlerden birinin ise yakalanması olduğu belirlendi.

Denetimler sırasında zabıta ekipleri, cadde üzerindeki işletmeleri de dolaşarak görüntü kirliliğine karşı işletme sahiplerini uyardı.

Bodrum’da Trafiği Engelleyen Motosikletler Kaldırıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.