1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum’da İki Yaka Rüzgârı Esecek

Bodrum’da İki Yaka Rüzgârı Esecek

featured
service

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 5. Uluslararası İki Yaka Kültür Festivali ve 2. Bodrum-Kos Dostluk Konseri, 11 Ekim’de Kumbahçe Meydanı’nda başlıyor. Üç gün sürecek festival, Bodrum ve Kos Adası halklarını bir araya getirerek, dostluk ve kültürel iş birliğini pekiştirecek.

Etkinlik, 11 Ekim Cuma günü saat 18.30’da Belediye Meydanı’ndan Kumbahçe Meydanı’na yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak. Akşam 20.00’de ise Didem Kasal Esentürk, Lefteris Stefanopoulos ve Söylev Ezgi Uludağ, Türk ve Yunan ezgilerini seslendirecekleri 2. Bodrum-Kos Dostluk Konseri ile sahne alacaklar. Konserde dostluk ve kardeşlik mesajları müzikle buluşacak.

Festivalde Sanat, Kültür ve Dostluk Buluşuyor

Festivalin ikinci günü olan 12 Ekim’de, 12.30’da 5. Uluslararası İki Yaka Kültür Festivali’nin resmi açılış töreni gerçekleştirilecek. Aynı günün akşamında ise ünlü sanatçı Şevval Sam’ın sahne alacağı Gala Konseri ile kültür ve sanat dolu bir gece yaşanacak.

Festivalin son günü olan 13 Ekim Pazar günü, müzik ve eğlencenin bir arada olacağı etkinlikler devam edecek. Saat 16.00’da yerel sanatçı Ender Kasal sahne alacak, ardından 17.00’de Didem Kasal Esentürk bir müzik şöleni sunacak.

Başkan Mandalinci’den Davet: “Birlik ve Kardeşlik Mesajları Vereceğiz”

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, festivale tüm vatandaşları davet ederek şu açıklamalarda bulundu: “Kültür ve sanatla yoğrulmuş kentimizde, karşı kıyımızdaki dostlarımızla bağlarımızı güçlendirmek ve kültürel tanıtımlara katkı sunmak için bu etkinlikleri düzenliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Kos’ta 2. Kos-Bodrum Dostluk Konseri yapıldı ve Kos halkının misafirperverliğiyle çok güzel bir gün geçirdik. Şimdi sıra Bodrum’da. 11 Ekim’de başlayacak olan festivalde birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk mesajları vereceğiz.”

Festival ile ilgili detaylı bilgiye bodrum.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

Bodrum’da İki Yaka Rüzgârı Esecek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.