1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum Gümbet’te Deniz Dibi Temizliği

Bodrum Gümbet’te Deniz Dibi Temizliği

featured
service

Bodrum Belediyesi tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla yürütülen Deniz Dibi Temizlik çalışmaları, Gümbet Koyu’nda gerçekleştirilen 8. etap ile devam etti.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gönüllü dalış ekibi tarafından yapılan etkinliğe, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi temsilen Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan, ilgili birim müdürleri ve personeller katıldı.

Etkinlik sırasında gönüllü dalış ekibi, denizden yaklaşık 103 kilogram atık çıkardı. Çıkarılan atıklar Gümbet sahilinde sergilendikten sonra geri dönüşüm için 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne götürüldü.

Bodrum Gümbet’te Deniz Dibi Temizliği 1

Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bodrum Belediyesi olarak on yıldır sürdürdüğümüz etkinliğimizde bu yıl sekizinci etabı Gümbet sahilimizde gerçekleştirdik. Çıkarttığımız atıklar doğal bir kirlilik değil, insan eliyle oluşan atıklar. Bodrum Belediyesi olarak denizimizi hak ettiği maviliklere taşıyana kadar bu farkındalık çalışmamızı sürdüreceğiz. Siz değerli basın mensuplarına da kamuyu aydınlatmak adına bizlerin çalışmalarına verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum.”

Deniz Dibi Temizliğinin 9. etabı 10 Temmuz Çarşamba günü Gündoğan sahilinde devam edecek.

Bodrum Gümbet’te Deniz Dibi Temizliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.