1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum Belediyesi’nden İhtiyaç Sahibi Ailelere Süt Desteği

Bodrum Belediyesi’nden İhtiyaç Sahibi Ailelere Süt Desteği

featured
service

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen Bodrum Halk Süt Projesi kapsamında, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere süt dağıtımları devam ediyor. Proje ile 2-5 yaş arası çocukların süt ihtiyacını karşılamayı amaçlayan belediye, Mart ayından bu yana 2 bin 686 haneye 32 bin litrenin üzerinde süt ulaştırdı.

Her Eve Ücretsiz Süt Desteği

Dağıtımlar, belirlenen bir plan doğrultusunda ilçenin farklı noktalarında sürdürülüyor. Bodrum Halk Süt Projesi çerçevesinde, her haneye bedelsiz olarak 1 koli (12 litre) UHT süt veriliyor. Süt temin etmek isteyen vatandaşlar, bağlı bulundukları muhtarlıklara başvurarak bu hizmetten faydalanabiliyor.

Başkan Mandalinci: “Çocuklarımızın İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Çalışıyoruz”

Proje hakkında açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, dağıtımların devam edeceğini belirterek, “Bodrum’da yaşayan çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Belirli periyotlarla gerçekleştirdiğimiz dağıtımlar tüm mahallelerimizde devam edecek” dedi.

Bodrum Belediyesi’nden İhtiyaç Sahibi Ailelere Süt Desteği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.