1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum Belediye Başkanı Mandalinci: “Anaokullarımızı Gelir Kapısı Olarak Görmüyoruz”

Bodrum Belediye Başkanı Mandalinci: “Anaokullarımızı Gelir Kapısı Olarak Görmüyoruz”

service

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, belediyeye bağlı anaokullarında yapılması planlanan fiyat artışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mandalinci, artışların gerekçeleri üzerine detaylı bir müzakere süreci yürütüleceğini vurguladı.

Başkan Mandalinci, “Anaokullarımızı asla bir gelir kapısı olarak görmedik, görmüyoruz. Biz, size sebeplerimizi açıklayacağız. Müzakere edeceğiz, oturacağız, konuşacağız. Orta yolda buluşacağız. Genel bir mutluluk içinde çocuklarımızı belediyenin o güzel hizmetleriyle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bodrum’da yaşayan ve çalışan ailelerin çocuklarının uygun fiyatlarla kaliteli eğitim hizmeti almaya devam edeceğini belirten Mandalinci, bu süreçte her adımın velilerle birlikte kararlaştırılacağını söyledi. Mandalinci, “Atacağımız tüm adımlarda müzakereyi baştan yapacağız ki verilen kararlar daha nitelikli, doğru adımlar olsun. Belediye sizin için var. Belediye sizin imkanlarınızla beraber bu hizmetleri veriyor. Sizlerin katkılarıyla yaptığımız görevlerde size rağmen asla bir şey yapmayacağız. Ama kurumun da ayakta kalmasını sağlamak benim görevim. Kasım ayında sizlerle aynı masada müzakerede buluşacağız. Orta yolu bulacak, mutlulukla ayrılacağız. Önümüzde güzel günler var. Sıkıntılı ve umutsuz baktığımız bir süreç olmayacak. Sizin mutsuzluğunuz bizim de mutsuzluğumuzdur. Hem sizlerin hem kurumun hukukunu korumak benim birinci görevim.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mandalinci: “Anaokullarımızı Gelir Kapısı Olarak Görmüyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.