1. Haberler
  2. Yerel
  3. Beylikdüzü Belediyesi Kurban Bayramı’nda İhtiyaç Sahibi Aileleri Yalnız Bırakmadı

Beylikdüzü Belediyesi Kurban Bayramı’nda İhtiyaç Sahibi Aileleri Yalnız Bırakmadı

featured
service

Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Hayırsever vatandaşlar ve iş insanları tarafından bağışlanan kurban etleri, paketlenmiş bir şekilde ve hijyen kuralları gözetilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

4 Bin Aileye Et Yardımı

Beylikdüzü Belediyesi, sosyal incelemeler sonucu tespit edilen 4 bin ihtiyaç sahibi aileye kurban eti desteği sağladı. Hayırsever vatandaşlar ve iş insanları tarafından bağışlanan etler, soğuk zincir kurallarına uygun şekilde muhafaza edilerek paketlendi ve dağıtıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kurban eti bağışında bulunan hayırseverlere ve dağıtımda görev alan belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Çalık, “Güvenip kurban bağışlarını Beylikdüzü Belediyesi’ne yapan bütün hayırseverlerimize ve bugün kurban bağışlarımızı komşularımızla buluşturacak her bir mesai arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Dayanışma köprülerini daha da güçlendirerek devam ettirdiklerini belirten Başkan Çalık, “Beylikdüzü’nde başlatmış olduğumuz dayanışma köprülerini daha da güçlendirerek devam ettiriyoruz. Paylaşan ve dayanışma içerisinde olan bir Beylikdüzü hayaliyle yola çıkmıştık. Bu hayalin gerçekleşmiş olması bizi çok mutlu ediyor. Beylikdüzü paylaşmanın, dayanışmanın adresi olmaya devam edecek” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi Kurban Bayramı’nda İhtiyaç Sahibi Aileleri Yalnız Bırakmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.