1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’tan Sert Tepki: “Zorbalık ve Küfre Yer Yok!”

Beşiktaş’tan Sert Tepki: “Zorbalık ve Küfre Yer Yok!”

featured
service

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı ile Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı arasında oynanan maç sırasında yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş kulübü bir açıklama yaptı. Beşiktaş’tan yapılan açıklamada, Bahçelievler Belediye Başkanı’nın ve korumalarının maç esnasında sergilediği davranışlar sert bir dille eleştirildi. Olaylar nedeniyle maç yaklaşık 40 dakika boyunca duraklamak zorunda kaldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, kadın ve çocukların da bulunduğu bir ortamda yaşanan olayların, spor ahlakı ve etiğinden tamamen uzak olduğu vurgulandı. Açıklamada, “Beşiktaş Kadın Voleybol Takımımız ile Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı arasında oynanan karşılaşmanın ikinci setinde salona gelen Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarının saldırgan, sportmenliğe yakışmayan tutumunu şiddetle kınıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

“Gerekli Şikayeti Yapacağız”

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Salona girer girmez protokol tribününde büyük bir kibirle kendisinin neden kapıda karşılanmadığını sorgulayan, ardından tahrik edici ve tehditkar tavırlarıyla yöneticilerimize gösterdiği kaba davranışlarla ortamı geren, küfür eden, korumalarının müdahalesi neticesinde yöneticilerimizin yaralanmasına neden olan Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarını kınıyoruz. Ne yazık ki kadın ve çocukların izleyici olarak bulunduğu bir ortamda bu hoyrat davranışlarıyla spor etik ve ahlakından uzaklaşmışlardır. Yaşattıkları kaos nedeniyle maçın yaklaşık 40 dakika duraklamasına neden olmuşlardır. Hiçbir şekilde spor sahalarında küfür, zorbalık ve hakarete yer yoktur. Yaşanan saldırıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu’na gerekli şikayeti yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Beşiktaş’tan Sert Tepki: “Zorbalık ve Küfre Yer Yok!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.