1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş ve Lyon’un İlk 11’leri Belli Oldu

Beşiktaş ve Lyon’un İlk 11’leri Belli Oldu

featured
service

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş, zorlu bir mücadele için Olympique Lyon deplasmanına konuk olacak. Siyah-beyazlılar, ilk iki maçta aldığı mağlubiyetlerle grupta henüz puanla tanışamazken, Lyon karşısında moral bulmayı hedefliyor. Karşılaşma bu akşam saat 22:00’de TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, “İki mağlubiyetle başladık. Zor bir maç olacak, iyi bir rakibe karşı oynayacağız. Pozitif bir sonuç almaya çalışacağız. Savunmada dikkatli olup, topun bizde kalmasını sağlamaya çalışacağız. Rakibimiz hücum geçişlerinde tehlikeli, bu yüzden topa sahip olma konusunda özen göstermemiz gerekiyor. Yarın iyi bir performans göstermek istiyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş’ın maç kadrosu şu şekilde: Kalede Ersin, savunmada Svensson, Uduokhai, Immobile, Joao Mario ve Masuaku. Orta sahada Muçi, Rafa Silva, Emirhan ve Gedson forma giyecek. Hücum hattında ise Cher Ndour görev alacak.

Yedekler: Göktuğ, Emir, Onur, T. Talha, Al Musrati, Salih, Semih, Arda, Bakhtiyor, Can, Emrecan, Mustafa

Lyon’un kadrosu: Kalede Perri, savunmada Maitland-Niles, Mata, Niakhaté ve Tagliafico. Orta sahada Tessmann, Tolisso ve Cherki forma giyecek. Hücum hattında ise Nuamah, Benrahma ve kaptan Lacazette yer alacak.

Yedekler: Descamps, Abner, Caleta-Car, Kumbedi, Omari, Caqueret, Matic, Veretout, Fofana, Mikautadze, Orban, Zaha

Beşiktaş ve Lyon’un İlk 11’leri Belli Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.