1. Haberler
  2. Spor
  3. Bernabéu’daki İlk Sınav! Real Madrid’in İlk Rakibi Stuttgart

Bernabéu’daki İlk Sınav! Real Madrid’in İlk Rakibi Stuttgart

featured
service

Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi, bu hafta heyecan dolu karşılaşmalarla geri dönüyor. Turnuvanın son şampiyonu Real Madrid, unvanını koruma yolundaki ilk adımını Salı akşamı atacak. İspanyol devi, Santiago Bernabéu Stadyumu’nda Stuttgart‘ı ağırlayacak.

Real Madrid, grup aşamasındaki sekiz maçın ilkine çıkarken, kalan üç iç saha mücadelesini Borussia Dortmund, Milan ve Salzburg ile oynayacak. Deplasmandaki dört karşılaşma ise Lille, Liverpool, Atalanta ve Brest‘e karşı oynanacak.

Real Madrid Şampiyonlar Ligi İlk Tur Maç Programı:

    1. Maç: Real Madrid-Stuttgart (Salı, 17 Eylül, TSİ 22:00)
    1. Maç: Lille-Real Madrid (Çarşamba, 2 Ekim, TSİ 22:00)
    1. Maç: Real Madrid-Borussia Dortmund (Salı, 22 Ekim, TSİ 22:00)
    1. Maç: Real Madrid-Milan (Salı, 5 Kasım, TSİ 22:00)
    1. Maç: Liverpool-Real Madrid (Çarşamba, 27 Kasım, TSİ 22:00)
    1. Maç: Atalanta-Real Madrid (Salı, 10 Aralık, TSİ 22:00)

Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Format

Bu sezon uygulamaya konulan yeni formatla birlikte, toplam 36 takım ilk turda aynı puan tablosunda yer alacak. 17 Eylül – 29 Ocak tarihleri arasında oynanacak bu süreçte, en iyi 8 takım direkt olarak Son 16 Turu‘na katılacak. 9. ile 24. sıradaki takımlar ise iki ayaklı eleme turlarında kozlarını paylaşacak. Kalan takımlar ise turnuvaya veda edecek ve UEFA Avrupa Ligi‘ne katılma hakkı elde edemeyecek. Geleneksel yol haritası ise Son 16’dan finale kadar devam edecek. Final, bu yıl 31 Mayıs 2025’te Münih’te oynanacak.

Real Madrid-Stuttgart Maçı Ne Zaman, Nasıl İzlenir?

Bu sezon Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları, futbolseverlerle TRT ekranlarında buluşacak. Bazı maçlar TRT 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak, ayrıca tabii uygulaması üzerinden de karşılaşmalar takip edilebilecek. Real Madrid-Stuttgart karşılaşması 17 Eylül 2024 Salı Günü Saat: 22:00’da başlayacak ve Tabii platformundan yayınlanacak.

Bernabéu’daki İlk Sınav! Real Madrid’in İlk Rakibi Stuttgart
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.