1. Haberler
  2. ANKARA
  3. BELMEK “Yıl Sonu Karma Sergisi” Başkentlilerle Buluştu

BELMEK “Yıl Sonu Karma Sergisi” Başkentlilerle Buluştu

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beceri ve Meslek Edindirme Kursları (BELMEK), yıl boyunca kursiyerlerinin ürettiği birbirinden özgün eserleri ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda düzenlenen “Yıl Sonu Karma Sergisi” ile tanıttı. Sergide, tablolar, kıyafetler, aksesuarlar ve yatak örtüleri gibi geniş bir ürün yelpazesi yer aldı.

14 TEMMUZ TARİHİNE KADAR AÇIK

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki BELMEK’lerde eğitim alan kursiyerleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş da yalnız bırakmadı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Koordinatörü Ali Bozkurt şu bilgileri verdi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlarımızın sosyal hayata daha fazla katılması, hoşça vakit geçirmesi, kültürel bilgi birikimini artırması ve sanata olan yeteneklerinin ortaya çıkartılması noktasında Ankara genelinde 16 ilçede 58 kurs merkezimiz ve 31 branşla kadınlarımıza yönelik hizmetlerine devam etmektedir. Çok yoğun bir katılımla gerçekleşen eğitim döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Kurslarımızda bu yıl yaklaşık 26 bin kursiyerimiz 9 aylık bir eğitim sonucunda bu sergimizi oluşturdular. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Sergi, Altınpark ANFA-A Sergi Salonu’nda 14 Temmuz 2024 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

BELMEK “Yıl Sonu Karma Sergisi” Başkentlilerle Buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.