1. Haberler
  2. Yerel
  3. Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

featured
service

Bayram dönüşü hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, muhtarlarla düzenlenen toplantıda talep ve görüşleri dinledi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantıya başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Başkan Subaşı, muhtarların isteklerini dinleyerek çözüm için ilgili birim amirlerine talimat verdi. Tasarruf tedbirleri hakkında da muhtarlara bilgi veren Subaşı, her duruma karşı muhtarlar ve mahalle sakinlerinin taleplerini karşılamaya çalışacaklarını kaydetti.

Projelerimizi Yapım Sırasına Göre Bir Bir Uygulayacağız

Yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi veren Başkan Subaşı, bütün çalışma ve projeleri önem sırasına göre koyduklarını ve bir an önce başlayacaklarını belirtti. Eski otogar alanında gerçekleştirmeyi planladıkları proje yanı sıra şehir merkezindeki yayalaştırma projesi ve sosyal konut projesi hakkında da bilgiler verdi.

Mahalle Buluşmaları Başlayacak

Başkan Subaşı, seçimde kendilerine büyük destek veren mahallelere teşekkür ederek, bu desteklerin karşılığını vermeye çalışacaklarını belirtti. Mahalle buluşmaları düzenleneceğini ve bu toplantılarda mahalle sakinlerinin taleplerinin alınarak en kısa sürede çözüme kavuşturulacağının altını çizdi.

Sathi Asfaltlama Çalışmalarını Kendi Ekip ve Ekipmanlarımızla Yapacağız

Sathi asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Subaşı, bütün mahallelerde bu çalışmaları kendi ekip ve ekipmanlarıyla yapacaklarını belirtti. Yeni yolları ulaşıma açmayı planladıklarını kaydeden Başkan Subaşı, vatandaşların rahat ve sağlıklı ulaşıma kavuşması için birçok projenin olduğunu sözlerine ekledi.

Temizlik İşlerinde Kapsamlı Düzenleme ve Yenilemeye Gideceğiz

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ilişkin talep, görüş ve sorunların da muhtarlar tarafından dile getirildiği toplantıda Başkan Subaşı, şehirdeki çöp toplama konusu, konteynerler ve çevreyi temiz tutma konularında kapsamlı düzenleme ve yenilemeye gideceklerini kaydetti. Muhtarlar aracılığıyla mahallelerimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini en kısa sürede yerine getirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Birim Müdürleri Kendilerini Tanıttı

Toplantıda ayrıca, bütün birim müdürleri kendilerini tanıtarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında muhtarlara bilgiler verdi. Sosyal belediyecilik anlamında yapılması gereken çalışmaların da ele alındığı toplantıda, Başkan Subaşı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere bütün mahallelerdeki vatandaşların en iyi şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için muhtarlarla koordinasyon halinde çalışacaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.