1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Başkent’te Kantin Desteği Devam Ediyor! 18 Milyon TL Ödeme Yapıldı

Başkent’te Kantin Desteği Devam Ediyor! 18 Milyon TL Ödeme Yapıldı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kantin Desteği” projesinin genişletilerek devam ettiğini duyurdu. İlk kez 2022 yılında hayata geçirilen ve Türkiye’de bir ilk olan projeyle, çocukların sağlıklı gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor. Yavaş’ın açıklamasına göre, Altındağ ve Mamak ilçelerinin ardından bu yıl projeye Sincan da dahil edildi.

17 Bin Öğrenciye 1100 TL’lik Destek

Başkan Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı gelişimlerine katkı sağlamak adına, Türkiye’de ilk kez 2022 yılında hayata geçirdiğimiz “Kantin Desteği” projesine devam ediyoruz. Pilot bölge olarak seçilen Altındağ ve Mamak’tan sonra bu sene Sincan ilçesinin de eklendiği proje kapsamında, 17 bin 132 ilkokul öğrencisinin ailelerinin Başkent Kart’larına sadece okul kantinlerinde geçerli olarak yapılacak aylık 1100 TL’lik ödemeyi gerçekleştirdik. Toplamda 18 milyon 845 bin 200 TL ödeme yaptık.”

Başkent’te Kantin Desteği Devam Ediyor! 18 Milyon TL Ödeme Yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.