1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Başkentli Emeklilerden El Emeği Göz Nuru Sergi

Başkentli Emeklilerden El Emeği Göz Nuru Sergi

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Batıkent Emekli Etkinlik Merkezi üyelerinin iki aylık çalışmaları sonucu ortaya çıkan el emeği göz nuru eserler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Emeklilerin Yaşam Kalitesini Artırmayı Hedefliyor

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından emeklilerin sosyal hayatını zenginleştirmek ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla hizmete açılan Batıkent Emekli Etkinlik Merkezi, emekli vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Merkezde, 55 yaş üzeri üyeler yeteneklerini sergileme fırsatı buluyor.

Sergide örgü, çini boyama, takı tasarımı ve resim gibi el sanatlarına dair birçok ürün yer aldı. Sergiyi gezen katılımcılar, aynı zamanda etkinlik merkezi üyelerinden oluşan müzik grubunun Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği dinletisi eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Başkentli Emeklilerden El Emeği Göz Nuru Sergi 1

Emekli Üyelerden Büyük İlgi

Yaşlı Hizmetleri ve Şefkatevleri Şube Müdürü Esin Mızrak, serginin büyük bir heyecanla karşılandığını belirterek, “Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Emekli Etkinlik Merkezimizin 60 kişilik kursiyeriyle eğitmenlerimiz eşliğinde bir sergi düzenledik. 55 yaş üzeri üyemiz, iki aylık kısa bir süre içerisinde örgü, çini boyama, takı tasarımı ve resim alanlarında el emeği ürünler tasarladı. Tasarlanan ürünler etkinlik merkezimizde sergilendi ve üyelerden yoğun ilgi gördü. Emeği geçen tüm emeklilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkentli Emeklilerden El Emeği Göz Nuru Sergi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.