1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkanı Çavuşoğlu, Turizmin Önemli İsimleriyle Antalya’da Buluşuyor

Başkanı Çavuşoğlu, Turizmin Önemli İsimleriyle Antalya’da Buluşuyor

featured
service

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, geçtiğimiz ay düzenlenen ‘Denizli Geleceğini Tasarlıyor’ adlı arama konferansında ortaya çıkan ilk bulgular doğrultusunda Antalya’da tur operatörleri ile buluşacak. 18 Ekim’de Antalya’da gerçekleşecek toplantıda, Denizli’nin turizm potansiyelini artırmak için görüş alışverişinde bulunulacak.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) sponsorluğunda, Swandor Topkapı Palace Hotel Kundu’da saat 15.00’te yapılacak toplantıya sektörün önde gelen isimleri katılacak. Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nde turizmde öne çıkan şehirlerle ortak projeler geliştirme amacında olduklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Şehrin marka değerini arttıracak altyapı ve tanıtım çalışmalarımıza hız verdik. Bu bağlamda tüm paydaşlarımızla bir araya gelerek, şehrimizin turizmdeki payını en üst düzeye çıkarmak için çalışmalarımız sürecek. Denizlimize gelen turistlerin kentimizdeki diğer zenginliklerimizi de görmeden gitmelerini istemiyoruz. Ulusal ve uluslararası festivaller, kentin turizm çeşitliliğini ve sürdürülebilirliğini sağlayıcı aktiviteler, kongreler, alternatif turizm rotaları ile hedeflediğimiz çalışmaları hayata geçirmek istiyoruz. Antalya’da turizmin önemli aktörleri ile bir araya geleceğimiz toplantının, Denizli’ye katkılarını şimdiden fark ediyoruz”

Başkanı Çavuşoğlu, Turizmin Önemli İsimleriyle Antalya’da Buluşuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.