1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Başkan Yaşar Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Başkan Yaşar Üniversiteli Gençlerle Buluştu

featured
service

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Genç Nevşehirliler Derneği’nin geleneksel kahvaltı programına ev sahipliği yaptı. Yenimahalle Belediyesi Nergis Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Başkan Yaşar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Ferudun Güngör ve Naki Demir ile Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca katıldı. Programda, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında Ankara’daki üniversitelere yerleşen yaklaşık 400 Nevşehirli öğrenci de hazır bulundu.

Başkan Yaşar’dan Gençlere Eğitim Mesajı

Etkinlikte konuşan Başkan Fethi Yaşar, üniversiteli gençlere seslenerek Türkiye’deki eğitim sistemi hakkında düşüncelerini paylaştı. “Türkiye’nin içinde bulunduğu eğitim sistemi maalesef adaletli değil. Eskiden üniversite sayısı azdı, ama dünya sıralamasında 5-6 üniversitemiz yer alıyordu. Bugün üniversite sayısı artmış olmasına rağmen sıralamaya giren üniversitemiz yok. Aileleriniz büyük fedakârlıklarla sizi okutuyor, ancak mezun olduğunuzda işsizlik gibi büyük bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Size tavsiyem, sınıf geçmek için değil, alanınızda en iyisi olmak için okuyun, kendinizi geliştirin” dedi.

Genç Nevşehirliler Derneği’nden Başkan Yaşar’a Teşekkür

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca da etkinlikte yaptığı konuşmada Başkan Yaşar’a eğitime, gençlere ve derneklere verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ağca, “2018 yılında başlattığımız dayanışma ve yardımlaşma programlarımızla sayısız buluşma gerçekleştirdik. Amacımız, başkentimizde doğan, yaşayan ya da eğitim için gelen hemşehrilerimiz arasında bir dayanışma platformu oluşturmak. Üç beş kişiyle başladığımız bu mücadele, son yıllarda salonları dolduracak kadar geniş kitlelerle buluşuyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Yaşar Üniversiteli Gençlerle Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.