1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Yalım’dan Burs Çağırısı: “Gelin Gençlerimize Destek Olalım”

Başkan Yalım’dan Burs Çağırısı: “Gelin Gençlerimize Destek Olalım”

service

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, sosyal medya üzerinden vatandaşlara seslenerek, burs vermek isteyen iş insanları ve vatandaşlara seslendi. Yalım, “Eğitim öğretim süresi olan 10 ay boyunca aylık bin lira olacak şekilde onlara katkı sağlayalım. Evlatlarımızın gelecekte saygın mesleklerle memleketimizi gururlandırmasına destek olalım” dedi.

Kampanya kapsamında, Uşak Belediyesi, Uşaklı üniversite öğrencilerine düzenli burs vermek isteyen vatandaşlarla, burs ihtiyacı olan öğrencileri bir araya getirecek. Burs vermek isteyenler, ALO 153 üzerinden Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ulaşarak kampanya hakkında bilgi alabilecek.

“Eğitim Gençlerimizin Geleceği İçin Önceliğimizdir”

Başkan Özkan Yalım, özellikle yapılan bağışların gerçekten ihtiyacı olan öğrencilere ulaşması konusunda hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Yalım, “Bizim gençlerimizin eğitimine verdiğiniz önemi hepiniz biliyorsunuz. Bildiğiniz gibi Uşaklı birçok üniversite öğrencimiz bugün artan ekonomik yönden sıkıntı yaşıyor. Eğitim masrafları günden güne artıyor. Geleceğimizin mimarı bu gençlerimizin eğitim masraflarını hafifletmek amacıyla onlara vereceğiniz burslar onlar için çok kıymetli olacaktır” dedi.

Yalım, iş insanları ve duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Gelin ekmeğini bu memleketten kazanan iş insanları ve duyarlı vatandaşlar olarak vefamızı gösterelim. Eğitim öğretim süresi olan 10 ay boyunca aylık bin lira olacak şekilde onlara katkı sağlayalım. Evlatlarımızın gelecekte saygın mesleklerle memleketimizi gururlandırmasına destek olalım” ifadelerini kullandı.

Kampanya kapsamında, burs vermek isteyen vatandaşlar ALO 153 numaralı hattan Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ulaşarak detaylı bilgi alabilecek ve desteklerini iletebilecekler. Burslar, Uşaklı üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak amacıyla kullanılacak ve eğitim öğretim süresi olan 10 ay boyunca aylık bin lira olarak belirlendi.

Başkan Yalım’dan Burs Çağırısı: “Gelin Gençlerimize Destek Olalım”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.