1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Başkan Fethi Yaşar, Muhtarlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Başkan Fethi Yaşar, Muhtarlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

featured
service

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla Belediye Karanfil Salonu’nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Programa Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Naki Demir, Ferudun Güngör ve Ebru Sarıdoğan da katıldı. Burada bir konuşma yapan Yaşar, “Vatandaşın hizmet konusunda ilk durağı olan muhtarlarımızın taleplerini semt koordinatörlerimiz ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzün uyum içerisinde çalışması sonucu kısa sürede çözüme ulaştırıyoruz. Yaptığımız yatırımlarla Yenimahalle tarihine not düştük” dedi.

“Yenimahalle, 180’inci sıradan 5’inci sıraya yükseldi”

Başkan Yaşar, ilçeye yapılan yatırımlara dikkat çekerek Yenimahalle’nin gelişmişlik seviyesindeki büyük sıçramayı da vurguladı: “Yenimahalle yaptığımız yatırımlarla artık çok farklı bir noktaya ulaştı. Ayrım gözetmeksizin yaptığımız hizmetler ile ilçemizi gelişmişlikte 180’inci sıradan 5’inci sıraya taşıdık. 43 mahalleye Aile Sağlık Merkezi yaptık. Vatandaş sağlık hizmetine kendi mahallesinde yürüme mesafesinde ulaşıyor. Özellikle pandemi sürecinde bu hizmetimizle çok dua aldık. Bunun yanında dershanelerin kapanması sonrası açılan etüt merkezlerine yüksek fiyatlardan ötürü dar gelirli ailelerimizin çocukları gidemiyor ve eğitim hakkından yararlanamıyor. İlçemizin dört bir yanına konumlandırdığımız destek eğitim merkezlerinde her yıl 5 bin evladımızı lise ve üniversite sınavlarına ücretsiz olarak hazırlıyoruz. Bu yıl eğitim alan öğrencilerimiz sınavlarda yüzde 60 başarı gösterdi. Eğitime yaptığımız katkıyla gurur duyuyoruz. Yenimahalle’yi hizmette üst sıralara taşıdık. Muhtarlarımız ile uyum içerisinde çalışarak vatandaş odaklı hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

Başkan Fethi Yaşar, Muhtarlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi 1

“Kapım her zaman açık”

Toplantıda mahalle muhtarlarına açık kapı politikası mesajı veren Başkan Yaşar, “İdarecilik adalet ister. Sizlerden tek isteğim mahallelerinizde yaşadığınız ve bizim hizmet alanımıza giren her sıkıntıyı bize ulaştırın. Benim kapım hepinize açık. 62 senedir Yenimahalle’de yaşayan bir yurttaş olarak mahallenizde bulunan sorunları sizden iyi biliyorum. Vatandaşın durumu ortada. Ekonomik sıkıntı ile boğuşan ve büyük geçim sıkıntısı çeken vatandaşa hoşgörülü olmak hepimizin görevidir. Bugüne kadar hangi mahalleye ne söz verdiysem yerine getirmiş bir belediye başkanıyım. Bundan sonra da aynı özveri ile hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Fethi Yaşar, Muhtarlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.