1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Büyükkılıç’tan Sarız’da Doğal Gaz Müjdesi

Başkan Büyükkılıç’tan Sarız’da Doğal Gaz Müjdesi

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de süren AK Parti ilçe kongrelerine katılımını sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda katıldığı AK Parti 8. Olağan Sarız İlçe Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi yönetimine geldiklerinde 6 ilçede doğal gaz bulunmadığını ve kendilerinin de söz konusu 6 ilçeye doğal gaz getireceklerini söylediklerini paylaştı. Büyükkılıç kasım ayının onundan sonra doğal gazın Sarız ve Pınarbaşı’ya geleceği bilgisini doğal gaz firmasının yetkilisinin kendilerine bildirdiğini duyurdu.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan kongrede Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve S. Bayar Özsoy, AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı, parti teşkilatı ve ilçe yöneticileri de yer aldı. Kongreye Cumhur İttifakı MHP ilçe teşkilatı, muhtarlar ve ilçe sakinleri de katılım sağladı.

Başkan Büyükkılıç’tan Sarız’da Doğal Gaz Müjdesi 1

Sarız ve Pınarbaşı’ya Doğal Gaz Müjdesi

Kongrede konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak merkezi ve kırsal ilçelere hizmetten hizmete koştuklarını belirtti. Göreve geldiklerinde altı ilçede doğal gaz bulunmadığını hatırlatan Büyükkılıç, söz konusu altı ilçeye doğal gaz getireceği sözü verdiklerini ifade etti. Doğal gaz firmasından aldıkları bilgilere göre kasım ayının onundan itibaren Sarız ve Pınarbaşı’ya doğal gaz ulaştırılacağını müjdeleyen Büyükkılıç, “Sarız’a doğal gazın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Ayrıştırmayız, Ötekileştirmeyiz”

Başkan Büyükkılıç, hizmette ayrım gözetmeden çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak şunları söyledi:
“Hizmetlerimiz devam edecek. Burada değerli ilçe başkalarımızla el ele vermek suretiyle hizmetlerin devamını sağlayacağız. Çünkü biz ayrıştırmayız. Biz ötekileştirmeyiz, bize yakışmaz. 16 ilçemizi de bağrımıza basıyoruz, Sarız’ımızı da Pınarbaşı’mızı da ya da Yahyalı’mızı da Yeşilhisar’ımızı da. O açıdan insanı yaşat ki devlet yaşasın. Bunu söyleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Onun yol arkadaşı olmak ne güzel bir duygu ya Rabbi. Ne büyük mutluluk ya Rabbi. Mazlum insanların sesi olan, dünya 5’ten büyüktür diye haykıran böyle bir liderle olmak bize yetmez mi?”

Kendilerinin şikâyet makamı olmadığını dile getiren Büyükkılıç, icraat makamı olduklarını belirtti ve hangi kırsalda eksik varsa gidermeye, destek vermeye devam edeceklerini paylaştı. İnancın çok kıymetli olduğunu aktaran Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülkeye hizmet etmeye inandıklarını ve başarı sağladıklarını sözlerine ekledi.

Kongreye Yoğun Katılım

Kongreyi “muhteşem bir topluluk” olarak niteleyen Başkan Büyükkılıç, “Hangi ilçeye, hangi kongreye gitsek gümbür gümbür oluyoruz. Kenetlenme yaşanıyor” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Kongrede konuşma yapan AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve S. Bayar Özsoy ile İl Başkanı Fatih Üzüm, kongrenin Sarız’a hayırlı olmasını dileyerek başarı temennilerinde bulundular.

Son olarak, Başkan Büyükkılıç, güven tazeleyerek yeniden AK Parti Sarız İlçe Başkanı seçilen Hulusi Kara’yı tebrik edip başarılar diledi.

Başkan Büyükkılıç’tan Sarız’da Doğal Gaz Müjdesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.