1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Büyükkılıç, STK Temsilcileri ile Kayseri’nin Geleceğini Konuştu

Başkan Büyükkılıç, STK Temsilcileri ile Kayseri’nin Geleceğini Konuştu

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin geleceğine yönelik projeleri ve fikir alışverişini sürdürmek amacıyla çeşitli sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşen buluşmada, şehrin kalkınması için ortak akıl ile çalışmanın önemine vurgu yapıldı.

STK temsilcileri ile el ele, gönül gönle hizmet etmeyi sürdüren Başkan Büyükkılıç, toplantıda şehrin geleceğine dair verimli istişarelerde bulundu. Tüm katılımcılarla yakından ilgilenen Büyükkılıç, STK başkanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek, “Birlikte daha güçlü bir Kayseri için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Her bir STK temsilcisine söz hakkı tanıyan Başkan Büyükkılıç, talep ve önerileri dikkatle dinledi. “Biz burada hizmet için varız. Bulunduğumuz süre boyunca, mesuliyet bilinciyle, hakkını vererek ve kıymetini bilerek sizlere hizmet etmek için yol alıyoruz” diyen Büyükkılıç, Kayseri için yürütülen ulaşım, eğitim, gastronomi ve sağlık gibi birçok alandaki hizmetler ve projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıda ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ın Danışmanı Av. Fevzi Konaç da konuşma yaptı. Konaç, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin gönlüne dokunmak adına siz değerli vakıf ve dernek başkanlarımızla iş birliğiyle neler yapılabileceği konusunda başkanımızın talimatı olmuştu. Bu toplantı, güzel bir birliktelik oldu. Cenab-ı Hakk’ın razı olduğu güzellikler doğsun, şehrimizin içerisinde toplumsal hastalıklar olmasın. Hep birlikte huzur şehri Kayseri’yi daha da huzurlu hale getirmek için mücadele edelim” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, STK Temsilcileri ile Kayseri’nin Geleceğini Konuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.