1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Bozbey’den Çağrı: Hep Birlikte Yeşertelim

Başkan Bozbey’den Çağrı: Hep Birlikte Yeşertelim

featured
service

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Üniversitesi kampüsündeki yangın sonrası küle dönen ormanları tekrar yeşertmek için harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi çalışanları adına fidan dikmekle işe başlayacaklarını açıklayan Başkan Bozbey, bu hareketin kentteki tüm kurum ve kuruluşlara örnek olmasını diledi.

Yolçatı Mahallesi’nde başlayıp Uludağ Üniversitesi kampüsüne sıçrayan ve 700 hektarlık bir alana zarar veren yangın, yoğun müdahaleler sonucu kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesinin ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bölgenin yeniden ağaçlandırılması için seferberlik çağrısı yaptı.

“Hep birlikte yeniden yeşertelim” diyen Başkan Bozbey, şunları söyledi:

 “Şimdi hep birlikte tüm Bursa’da yaşamı da umudu da yeniden yeşertme zamanı. Son zamanlarda yaşadığımız tüm yangınlar dahil olmak üzere kaybettiğimiz her bir ağacın yerine yenilerini yetiştirebilmek için Büyükşehir Belediyemizin 5890 çalışanı adına birer fidan dikmekle işe başlıyoruz. Başlattığımız bu hareketin tüm iştiraklerimize, Bursa’mızın sanayicilerine, kurum ve kuruluşlarına örnek olmasını diliyorum. Bursa bizim. Bursa hepimizin. Hep birlikte, yaşamı da umuda da yeniden yeşertelim”

Başkan Bozbey’den Çağrı: Hep Birlikte Yeşertelim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.