1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Başkan Beşikçioğlu Şaşmaz Esnafıyla Bir Araya Geldi

Başkan Beşikçioğlu Şaşmaz Esnafıyla Bir Araya Geldi

featured
service

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, beraberinde Başkan Yardımcıları Mutlu Kerimoğlu ve Taylan Özgüven ile birlikte Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Ziyarette Zabıta Müdürü Zülküf Sancar, Temizlik İşleri Müdürü Ali Coşar, Park Bahçeler Müdürü Nihat Bayramoğlu ve Yapı Kontrol Müdürü Atilla Akyürek de yer aldı.

Başkan Beşikçioğlu Şaşmaz Esnafıyla Bir Araya Geldi 1

Başkan Beşikçioğlu, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla bir araya gelerek taleplerini dinlediklerini belirtti. Beşikçioğlu, “Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bire bir görüşerek taleplerini ilk ağızdan duymanın daha sağlıklı sonuçlar verdiğini düşünüyorum. Bu yüzden esnaf ziyaretlerimizi oldukça önemsiyorum” dedi.

“Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz”

Başkan Beşikçioğlu, yakın zamanda temizlik ekiplerinin Şaşmaz’da kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek bire bir kendilerinin ağzından talep ve isteklerini dinlemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bugün yardımcılarım ve birim müdürlerimiz ile birlikte Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde çalışan esnaflarımızı ziyarete gelerek kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdik.aşmaz’ı daha temiz, düzenli ve modern bir sanayi sitesi haline getirmek için aralıksız olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Beşikçioğlu Şaşmaz Esnafıyla Bir Araya Geldi 2

“Yeni bir otopark alanı için çalışmaları başlattık”

Sabah kahvaltısında esnafla bir araya gelen Başkan Beşikçioğlu, kahvaltının ardından bölgede incelemelerde bulundu. Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’ndeki temizlik ve düzen çalışmalarının öncelikli konular arasında yer aldığını belirten Beşikçioğlu, “Esnafımızdan gelen geri dönüşüm toplama alanı talebini de değerlendiriyoruz ve bu konuda en kısa sürede adımlar atacağız. Hurda araçlar için mevcut otoparkın yetersiz kaldığını fark ettik; yeni bir otopark alanı için çalışmaları başlattık. Ayrıca, kaçak yapılaşmaya karşı tavizsiz bir duruş sergiliyoruz. Bu sorunu kesin çözüme kavuşturacağız ve esnafımızın talebi doğrultusunda dükkanlar için tek tip bina projesi startını vereceğiz” dedi.

Başkan Beşikçioğlu Şaşmaz Esnafıyla Bir Araya Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.