1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Başkan Beşikçioğlu park ve yeşil alanlardaki çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Beşikçioğlu park ve yeşil alanlardaki çalışmaları yerinde inceledi

featured
service

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu, Fen İşleri Müdürü ve Park ve Bahçeler Müdürü ile birlikte Eryaman Toplu Yapı Yönetimi ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından, Başkan Beşikçioğlu ve beraberindeki ekip, Eryaman bölgesindeki park ve bahçelerde incelemelerde bulundu.

Ankara’nın en yoğun nüfusuna sahip ilçelerinden biri olan ve yaklaşık 620 bin kişiye hizmet veren Etimesgut Belediyesi, ilçenin dört bir yanında bulunan belediye tesisleriyle ilçe halkına hizmet sunarak bu hizmetlerin kalitesini artırma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı yerleri gezerek belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Beşikçioğlu, “Parklarımızdaki temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledik. Aynı zamanda yine yollarımızın bakım onarımıyla alakalı sahadaki çalışmaları takip ediyoruz. Çalışmaları yerinde incelemenin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple; halkımızdan gelen her talebi dikkate alarak, birim müdürlerimiz ile birlikte gerekli istişareleri yapıyor ve yapılan çalışmaları sahada inceliyoruz” dedi.

Etimesgut Belediyesi, hizmet sunduğu 620 bin kişiye yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Eryaman bölgesinde gerçekleştirilen incelemelerde park ve bahçelerdeki temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yolların bakım ve onarımıyla ilgili de gözlemler yapıldı.

Başkan Beşikçioğlu park ve yeşil alanlardaki çalışmaları yerinde inceledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.