1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Başkan Beşikçioğlu Mezuniyet Töreninde Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Başkan Beşikçioğlu Mezuniyet Töreninde Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

featured
service

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Başkent Üniversitesi’nin Bağlıca Kampüsü Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenen mezuniyet törenine katıldı. Törende, Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu başarıyla tamamlayarak diploma almaya hak kazanan öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı.

Mezuniyet töreninin son gününde, Başkent Üniversitesi’nin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve mezunların aileleri de yoğun bir katılım gösterdi. Prof. Dr. Haberal, yaptığı konuşmada, “Hepinizle gurur duyuyorum. Bu yıl 3 bin 170 öğrenci mezun oldu. Bilimle donatılan binlerce genç, Başkentli olmanın ayrıcalığıyla ülkesine eser katmak, hizmet etmek, Türk bayrağını dünyanın her yerinde en üst düzeyde dalgalandırmak için yola çıktı. Eğitim ve sağlıkta sizi başka ülkelere muhtaç etmeyiz, bunu bilesiniz” dedi.

Başkan Beşikçioğlu Mezuniyet Töreninde Öğrencileri Yalnız Bırakmadı 1

Konuşmaların ardından, Başkan Beşikçioğlu, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal ile birlikte fakültelerini birincilikle bitiren öğrencilere plaketlerini takdim etti. Programın sonunda, Başkent Üniversitesi’nin akademisyen kadrosu ve davetliler, mezun olan öğrencilerin kep atma törenine eşlik ederek bu özel anı paylaştılar.

Başkan Beşikçioğlu Mezuniyet Töreninde Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.